2777
2789

سلام نی نی سایتی های عزیز.... همین طور ک درجریان شرایط هستید اوضاع اقتصای خیلی افتضاحه و منو شوهرم توی دسته خیلی افتضاخ قرار داریم 

شوهرم شغلش ازاده خیلی کمه حقوقش. درکنار این حقوق ب چه کاری بزنیم ک درامد خوبی داشته باشه و کمک خرج زندگیمون باشه؟ واینکه برای شروعش چقدر باید هزینه کنیم اول؟ خداخیرتون بده پر بازدید کنید ثواب داره بخدا

چقدر سرمایه اولیه داری؟

الان به نظرم کارای زیبایی خوب جوابه خودت یاد بگیر رنگ یا کراتین  یه لاین آرایشگاه اجاره کن

ولی قبلش خوب تحقیق کن

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول تو خرده فروشی و واسطه شدن هستش

به این صورت که شما یه جنسی رو هرچی که توش تخصص داری رو تبلیغ میکنی و اگه کسی خواست روش سود خودتو میکشی و میفروشی

در واقع هیچ هزینه اولیه لازم نیست و دردسر نداره

من خودم پک کراتین مو و پک کاشت ناخن میفروشم

اینجور هستش که تبلیغ میکنم و از همکارم میخرم میدم به مشتری سود خودمو برمیدارم

سلام مهارت در چه کاری داری  قران رو حفظ هستی در کار با موبایل خوبی با بچه ها رفتار خوبی داری مهارتت رو باید پیدا کنی بعد اون کار رو شروع میکنی و بعد شروع میکنی به تبلیغ کردن و نشون دادن استعدادت بعد درامد کسب میکنید و برای جامعه فرد مفیدی هستید 

میتونید در مهدکودک . مربی زبان ... گلدوزی و خیاطی .. مربی قران .. و یا تایپیست بشید   

برای اینکه بخای خوشحال باشی ارادت رو قوی کن 

من تو خونه کار فروش محصولات پوست و مو انجام میدم . خیلی راضیم . هم فروشم خوبه هم یه سری کلاسای انگیزشی رایگان داره که بصورت آنلاینه. اگر دوست داشتی بگو راهنماییت کنم.

بهترین معلم تو آخرین اشتباه توست
سلام مهارت در چه کاری داری  قران رو حفظ هستی در کار با موبایل خوبی با بچه ها رفتار خوبی داری مه ...

رفتم واسه مربی مهد. گفتن فعلا کارورز هستم تا یکسال هیچ حقوقی ندارم. بعدش همون 1.نیم اینا. ولی خیلی کمه

چیکار میکنی مثلا؟

مشاوره پوست و مو میدم و محصولات مناسب پوست هر کس و بعد از مشاوره عنوان میکنم .و ثبت سفارش انجام میدم تا محصولات بدستشون برسه . البته قبلش آموزشای مربوط به پوست و مو رو مشاوران ارشد شرکت بهمون  کامل میدن بصورت رایگانم هست آموزشا.

کارتون چی هست؟ چقد درامد دارین درماه؟ هزینه کردین اولش؟ 

درآمدا کاملا متفاوته . هر چقدر تلاش کنین درآمد بیشتر میشه . اولش آموزش میبینین که بدونین چه محصولی برای چه پوستی خوبه بعد برای خودتون هر چیزی که نیاز داشتین میتونین ثبت سفارش بزنین که تست کنین محصولات و بعد که خیالتون راحت شد به اطرافیان مشاوره بدین و برای اونا ثبت سفارش کنین.