2777
2789

خیلی از خانم ها و آقایون می‌شنویم که میگن چرا عادلانه نیست فقط خانم ها باردار میشن 

خانم هایی که باردار شدید تا الان بگید واقعا به نظرتون بی عدالتی هست 

و از حس هایی که فقط تو بارداری تجربه کردید یا به تکامل رسیدید و تاثیر مثبتی که روی شما گذاشته بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم عادلانه هست

یه دلیلش روحیه لطیف تر خانوما

فرض کن آقایون باردار و بچه پرور میشدن!

بچه به ۶ ماه نرسیده میمرد

اصلا نسل آدما منقرض میشد

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

نا عادلانه س 

چون اندوخته کلسیم و ویتامینا میره 

بدن فرسوده میشه ..شکم اویزون...کمردرد..پوکی استخان..پیر شدن

کدوم تکامل و نکته مثبت ؟؟؟؟

اینا رو الکی گفتن که اکلیل بپاشن رو شرایط سخت حاملگی که زنا احساساتشون قلنبه بشه و تحمل کنن

اگه شوهرا حامله میشد خوشحالتر میشدم از بچه داری با بدن سالم لذت میبرم و به تکامل بیشتری میرسیدم

ناعادلانه ترین چیزی که خدابه یک مادرداد ک بچه داربشهکاش مرداخودشون حامله میشدن ک موقع جداشدن رگ گردن ...

نکته ات خیلی عمیق بود 

دیروز با همکارم صحبت بچه بود 

من مجردم من با یه همکار خانم دیگه داشتم حرف میزدم که یه بچه بیار فلان 

یهو یکی از آقایون گفت تو مادر نشدی نمیدونی چقدر سخته 

خانم من خیلی اذیت شد موهاش ریخت درد داشت و اینا 

بعد خوداین آقا گفت از نظر من ناعادلانه هست مردها تو تولد بچه نقشی ندارن همه سختی برای زنه 

راستش من چون مجردم سنم داره میره بالا از اینکه گفت مادر نشدی خیلی ناراحت شدم اصلا به اون ربط نداشت وارد بحث شد ولی گفتم بپرسم واقعا نظر خود شما همینه 

منکه میگم با تمام سختی حس رشد انسان در درون آدم شیر دادن و.. با هیچ چیزی عوض نمیشه 

برگشت گفت 

نا عادلانه س چون اندوخته کلسیم و ویتامینا میره بدن فرسوده میشه ..شکم اویزون...کمردرد..پوکی استخان..پ ...

بعد خوداین آقا گفت از نظر من ناعادلانه هست مردها تو تولد بچه نقشی ندارن همه سختی برای زنه 

اینکه یه مرد اعتراف کنه خوبه ولی 

راستش من چون مجردم سنم داره میره بالا از اینکه گفت مادر نشدی خیلی ناراحت شدم اصلا به اون ربط نداشت وارد بحث شد ولی گفتم بپرسم واقعا نظر خود شما همینه 

منکه میگم با تمام سختی حس رشد انسان در درون آدم شیر دادن و.. با هیچ چیزی عوض نمیشه 

به نظرت نمیشه قبل بارداری کاری کرد یا مراقبت کرد عوارضش کمتر بشه 

بنظرم عادلانه هستیه دلیلش روحیه لطیف تر خانومافرض کن آقایون باردار و بچه پرور میشدن!بچه به ۶ ماه نرس ...

نه 

چون خودشون میزاییدن کلی قانون برای حمایت از مرد حامله درست میکردن 

براحتی زایمان میکردن و بزرگ کردنشم که دو نفره س

خیلی دنبال این چیزا نباشعادی زندگیتو بکن

منکه مجردم رفتار همکار آقا منو به فکر برد