بچه ها واقعا موندم چکار کنم دخترم چن وقتیه ماهی یکی دو بار تب مبکنه ایجا ک خودمون تا دلتون بخواد بردمش دکتر ازمایش گرفیتم اینا یکی میگه عفونت خونه یکی میگه ادراره یکی میگه رودست یکی میگه چیزیش نیست ناز میکنه که براش یه چی بخرین بخدا چقد ک من هر ماه سر این قضیه میرم اون دنیا میام بخدا سخته هر ما بچتو تو این حال ببینی ۲ سالو ۵ ماهشه خودمم باردارم الان ۹ ماهمه وقتی تب میکنه هیچیش نیست فقط تب شدیده خب دو هفتهیش ک هیچ جوره تبش پایی نیومد ختی با امپولو شربت با شوهرم یه دعوای حسابی کردم ک اینبار باید یه دکتر خسابی ببریمش بخدا با این که سختم بود ک این همه بشینم رو صندلی اوردیمش مشهد خیلی سرچ کردم دکتر خوب گیرم بیاد ک اومد بردیمش اونجا دکتر اونم به دکتر بهتر معرفیمون کرد خدا خیرش بده اونجا ک بردیم باز ازمایش این چیزا دکتره هم گفت عفونت نداره ولی پلاکت خونش کمه نه دارویی داد ن هیچی گفت فردا باز ازماش بریم باید بازم پلاکت خونش کم بود ولی از دفعه قبل بهتر بود بهمون گفت دو سه هفته دیگم بشینیم ک ازش ازمایشو تکرار کن اگ پلاکت خومش خوب شدو باز اینطوری بود ازش از مغزو استخوان بگیرن ولی شوهرم ننشست اخه پولمو کم بود نمی تونستیم بیشتر بمونیم کتره هم گفت ببین شهر خودتون این ازمایش بگیرین ک اومدیمو شوهرم کوناهی میکنه نمیاد ازمایشاششو بگیریم فقط وقتی تب میکنه میخواد ببرتش الان من چکار کنم چرا گفت ازمایش مغزو استخوان بدیم خدایی نکرده کسی بچش اینطوری شده ی ن خیلیی نگرانم خودمم نمیتونم ببرمش روستاییم تاکسیو اینا نداره ک برم کسیم اینجا ندارم جز شوهرم واسه پلاکت خونش چی بدم بهش دکتر شربتو اینا نداد الان دوباره تب کرده بزور تبشو اوردم پایین ولی بازم چن ساعت دیگه زیاد میشه باباشم فقط شربت تب بر میگیره بخدا خسته شدم کارم شده گریه ببخشید طولانی شد