2777
2789
عنوان

بچه کسی خدا ناکرده اینطوری شده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی یکی دو بار  ۳  یا ۴ روز تب داره

مطمئنی مدیترانه ای نیست

ان شاالله که هیچی نیست توکل کن به کسی که به دست تو سپردتش جز خودش کسی کاره ای نیست

الهی سلامت باشه

دختر منم بعد اینکه کرونا گرفتیم تا ۳ ۴ ماه اینجوری بود

یه دکتر براش یه دارو نوشت تقریبا گفت ۲۰ روز بهش بده دادم شکر خدا خوب شد

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
مطمئنی مدیترانه ای نیست ان شاالله که هیچی نیست توکل کن به کسی که به دست تو سپردتش جز خودش کسی کاره ...

ن مطمئن نیستم دکترشم شک داشت باید ازمایش بده ک  باباش کم کاری میکنه  انتی بیوتیک تا دلت بخواد دادمش چون کترای اینجا میگفتن عفونت داره هر سری کلی خشک کننده میدادن یعنی امکان داره خدایی نکرده  زبونم لال  سرطان خون باشع ‌؟

ن مطمئن نیستم دکترشم شک داشت باید ازمایش بده ک  باباش کم کاری میکنه  انتی بیوتیک تا دلت بخ ...

نه عزیزم به این فکر نکن

این نیست خدا نکنه

دکتر فقط میخواد علتشو بدونه تموم ... چیزی نیست غصه نخور

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

عزیزم دختر من عفونت داشت وزنشم ثابت مونده بود بعده کلی دکترو ازمایش مشخص شد که برگشت ادراری داره از علایم دیگسم تب و بیصراری هست سرگیجه ولی دختر من نداشت شما به وزنش دقت کن اگه عفونت داره اینم بررسی کنین

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
عزیزم دختر من عفونت داشت وزنشم ثابت مونده بود بعده کلی دکترو ازمایش مشخص شد که برگشت ادراری داره از ...

وزنش  یه کم پایین بود ولی ثابت نیست سر گیجه اینام نداره فقط تبه یه بارم از تبش تشنج کردم   موندم  من من کجا ببرمش دکتر خوبم کم پیدا میشه اون  دکتر مشهدیه خوب بود ولی دوره       اینجا ک خودمو همش میگن عفونت داره اگ عفونتم داشت با این همه انتی بیوتیک خوب میشد