2777
2789
حس میکنم یه چیزی توش هست مثل معتادا شدم 

دختر عمه منم چند سال پیش یه پودری استفاده کرد مثل شما شده بود گفته بودن بیشتر این پودرا خواب آوره میخوریش گیجت میکنه یا بدنت درد میگیره ضعف شدید میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکنسین داروخونه که خیلی مودبانه گفته مشکل از خودته 

بنظرم از یه مکمل دیگه استفاده کن نظرات درباره این مکمل خیلی مثبت نبودن 

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 

[QUOTE=260285981]عزیزم خدانکنه ایشالا خوب میشی زود یکی دو روز اینطوری بعدش خوب خوب میشی خدایی نکرده بدتر شدی حتما برو ...[/QUOTE ممنون عزیزم ...قربونش دل مهربونت

من خیلی لاغر بودم ۳۸ کیلو بودم پودر چاقی خوردم وزن اضافه کردم شدم ۶۵ کیلو اصلا هم وزن کم نکردم دیگه ...

چی بود اسمش؟

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.