2777
2789

من افسردم

مخصوصا تایم پریود 

نمیتونم برم سرکار 

دوست دارم همش خونه باشم 

الان واقعا هیچ مشکلی ندارم ولی باز حس بد دارم 

پدرمادرم جدا شدن نمیدونم به اون ربط داره یا نه 

همین افسردگیم باعث شده به زولپیدم اعتیاد پیدا کنم و کسی نمیدونه 

بیایید شمام بگید یکم سبک شید

راستی دکترم رفتم بی تاثیر بود چندتا دکتر عوض کردم روانشناس رفتم فقد همین قرص یکم بهم ارامش میده روزای بحرانی

من یساله زایمتن کردم 6 ماه اول خیلیی شدید بود بعدش بهتر شدم ولی هنوزم اون حالتارو حسش میکنم ته دلم غمه و نمیدونم غم چی!!!

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم و دارم هیچ قرصیم برام فایده نداره چون زندگیم اصلا اصلا اصلا خوب نیست.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

یعنی واقعا افسردگی درد بیدرمونه.😭

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من تایم پریود ک کلا روانی میشم ،الکی با همه قهر میکنم و گریه میکنم ،ولی جدا از اینا قرص اس سیتالو پرام و ریسپریدون میخوردم خیلی خوب روم اثر داشت ،تا عوارضش روم خودشو نشون داد،سر خود قط کردم دوباره افسرده شدم 

منم افسردم. اس سیتالوپرام میخورم.ولی هیچ انگیزه و انرژی ندارم.

دوست دارم همش تنها باشم.از آدما از حرف زدن از بیرون رفتن بدم میاد.الکی سعی میکنم خودم رو خوب نشون بدم.

دلم نمیخواد فکر کنن ضعیفم.

ولی هیچ کس از حالم خبر نداره