2821
2789

چند روز پیش جمکران بود یه خانومه تو صف گیت جلوم بود دو تا دختر دو قلو خیلی ناز داشت که تازه راه افتاده بودن یهو یکیشون رو صدا زد خدیجه😫😨

من مذهبی ام و خیلی معتقد و به حضرت خدیجه کمال ارادت و احترام دارم اما خدایی دیگه تو این دوره زمونه در حق بچه ظلم میشه اسمش خدیجه و ذلیخا و عایشه و صدیقه باشه😑😑😑

حالا این که چیزی نیست!!!

فامیلمون اسم دخترش رو گذاشته لاویا😑😑

آخه لاویا چیه😫😫😫😫

این همه اسامی قشنگ و با مسما😕

یا یکی می‌خواسته اسم حضرت آمنه رو زنده کنه بچشو گذاشته بود آمنه زینب😕

شما هم از اسم های عجیبی که دیدید رو بچه ها گذاشتن بگید😉

نور چشمم برات آرزو میکنم عاقبت بخیری مقصد همه آرزوهات باشه🫶🏻🩷

ماهسار

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوره این اسما واقعا تموم شده

حتی بنظرم زهرا و مریم و زینب و فاطمه هم دیگه قدیمی شدن خودم زهرام ها حمله نکنید😂

منظورم اینه برای نوزاد الان خوب نیستن 

اسمای مذهبی جدیدتریم داریم مثل نورا حلما محنا مهلا

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

منم اسم آمنه دیدم یه دختر ۶ساله 

و طاهره اسم یه دختر زیر یک سال اطرافیانم گذاشتن 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

منم نمیپسندم اگر اسم مذهبی هم میخوان بذارن اسامی بذارن که قدیمی نمیشه هیچوقت 

اما درکل انقدر اسم های عجیب و غریب و بی معنی و مفهوم زیاد شده که قدیمی بودن این اسامی توش گم شده 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
وای ی اسم عجیب دیگه دیروز شنیدم الان یادم افتاد کوهیار😑😑😑

کوهیار دیگه عجیب نیست فراوونیش زیاده

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
ماهسار

جرا من نمیتونم تو رو تگ کنم 🤨

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز