2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره ازمایش دادی یا نه عزیز 

منم بیمار iTP هستم 

از ۱۸ سالگیم فهمیدم الان ۴۰ سالمه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
نگران نباش عزیزم انشاالله با دارو و تغذیه خوب بر طرف میشه..باید بخودت بیشتر برسی جیگر اب هویج شیره ا ...

اره جیگر و هویج و...همه چی خوردم داروعم خوردم بالا نبومد هب تخریب میکنه

من خودم پلاکتم پایین هست دلیلش کم کاری مغز استخوانه که باید پیوند مغز استخوان بزنم  شما پلا ...

امروز احتمالا پلاکت تزریق کنن چون خیلی پایینه 

ولی واسه من دلیلش تخریب پلاکتاس

خودایمنی بدنم

اره دیروز ازمایش دادم شد ۹هزارتا قرص کورتون جواب نداد بهم

من تا حالا کورتون نخوردم 

پردنیزولون یه دوره خوردم فقط 

به امید خدا خوب میشی درمان داره و کنترل میشه نگران نباش عزیزم

عناب خیس کن بخور 

جوانه گندم و جوانه یونجه بخور 

اینا پلاکت رو بالا میبرن

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اره دیروز ازمایش دادم شد ۹هزارتا قرص کورتون جواب نداد بهم

به پزشکت بگو کپسول سیکلوسپورین و قرص پردنیزولون برات تجویز کنه 

من مصرف کردم از ۱۷۰۰۰ شد ۱۰۰ هزار 

اهل کدوم شهرین ؟

دکترتون متخصص خون هست؟

من تا حالا کورتون نخوردم  پردنیزولون یه دوره خوردم فقط  به امید خدا خوب میشی درمان داره ...

اره همون قرص پردونیزولون بود فک کنم نارنجی رنگ بود دوزشم ۵۰ بود

به پزشکت بگو کپسول سیکلوسپورین و قرص پردنیزولون برات تجویز کنه  من مصرف کردم از ۱۷۰۰۰ شد ۱۰ ...

چه خوب 

قزوین دکتر سرخیل میرم

وایه من ۲۴ هزارتا بود همین قرص پردونیزولون بود فک کنم رنگشم‌نارنجی بود شبی یدونه باید میخوردم با دوز با۵۰ ازمایش گرفتم  اومد ۹ شد🥲