2777
2789

میگه باید همو بشناسیم و بریم بیرون بااخلاق هم اشنا شیم اینجوری معلوم‌نیست به تفاهم برسیم یا نه منم یبار رفتم ولی الان باز میگه بریم اشناشیم مامانمم میگه نه محلمون همه مارو میشناسن کسی ببینه بد میشه تهشم که معلوم نیست

حالا الان دیشب ک بهش گفتم خونوادم اوکی نیستن اصلا میام نداده چ کنم☹

مَن؛خَستِه ام از جَماعَتِ زِندِه کُشِ مُردِه پَرَست🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نطرم خواستگارت راست میگه

خب از دم خونه تو محل باهم نرید یه جایی قرار بذارید

شوهرم که به من معرفی شد ما قبل نامزدی خیلی بیرون میرفتیم و حرف میزدیم

بعد نامزدی تا زمان عقد هم همینطور

دیگه زمان عقد خیلی از هم شناخت داشتیم

حتما باید برین بیرون نمیشه توخونه بیاد برید تو اتاق صحبت کنید؟؟

بیرون رفتن هم خیلی مهمه باعث میشه صحبت های مختلف پیش بیاد رفتار های اجتماعی طرفین مشخص بشه طرز برخورد تو شرایط مختلف همدیگه رو ببینن

به نطرم خواستگارت راست میگه خب از دم خونه تو محل باهم نرید یه جایی قرار بذارید شوهرم که به من معرف ...

بنظر منم درستش همینه ولی مامان اون اول که اومد گفت پسر من خیلی حساسه و به هرکسی اعتماد نمیکنه و...

مامان منم‌میگه اون میگه من حساسم پس منم میگم اینجوری حساسم🙁من گیر کردم وسط

مامانم قانع نمیشه تازه فقط اون ک نباید منو بشناسه منم باید اونو بشناسم دیگه اخه

همین دیگه.به مامانت بگو به نظر شما چیکار کنیم که هم شناختمون نسبت به هم تا یه حدی برسه هم شما راضی باشین هم در و همسایه نفهمه.

همین دیگه.به مامانت بگو به نظر شما چیکار کنیم که هم شناختمون نسبت به هم تا یه حدی برسه هم شما راضی ب ...

میگه با چت...چتم مجازیه دیگ ادم‌چ‌میفهمه طرفش چجوریه

میگه با چت...چتم مجازیه دیگ ادم‌چ‌میفهمه طرفش چجوریه

با چت؟!!اصصصصصلا😕

بگو من پشت تلفن از کجا بفهمم خسیسه یا نه؟از کجا بفهمم موقع عصبانیت واکنشش,چجوریه؟موقع رانندگی کسی پیچید جلوش فحش رو میکشه به مردم یا مودبانه برخورد میکنه و....