گل_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 814 عنوان این خواب یعنی چی 52 بازدید | 12 پست دیشب نماز حاجت امام رضا خوندم شب خواب دیدم سفره نذری باز کردم تو سفره فقط نمکه دختر مغرور خاص💜 امروز | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheida2430 عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 5022 خیره عزیزم نمک نذر کن واسه حاجتت بنظرم یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
گل_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 814 خب همین چیزو باید اجرا کنی نمک پخش کنم یعنی؟ دختر مغرور خاص💜
گل_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 814 خیره عزیزم نمک نذر کن واسه حاجتت بنظرم نمک نذر کرده بودم اخه چند وقت پیش یکی بهم داده بود گفتم اگه منم به حاجتم برسم پخش میکنم.الان پخش کنم یا بعد رسیدن به حاجتم؟ دختر مغرور خاص💜
آوینا_خانی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 1251 وایی عزیزمممان شاء الله حاجت روامیشی۸تا نمک نذری امام رضا بدهنذر نمک برا حاجت روایی بینظیرهههک انگار امام رضام بهت گفته بااین روش ب خواستت میرسیبنظرم بعد حاجت رواییم باز ۸تا نمک نذر بده کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥
مهدیهآا عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1221 نذر نمک کلا خیلی حاجت میده نماز رو چجوری خوندی؟؟ شاید تعبیرش حاجت روایی باشه نمک نذر کن
مهدیهآا عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1221 نمک نذر کرده بودم اخه چند وقت پیش یکی بهم داده بود گفتم اگه منم به حاجتم برسم پخش میکنم.الان پخش کنم ... واییییی فکک کنم جدی جدی حاجت روایی خب نمک که ارزونه هم بعدش بده هم قبلش
گل_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 814 وایی عزیزمممان شاء الله حاجت روامیشی۸تا نمک نذری امام رضا بدهنذر نمک برا حاجت روایی بینظیرهههک انگا ... مرسی عزیزم😍♥️ دختر مغرور خاص💜
گل_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 814 واییییی فکک کنم جدی جدی حاجت روایی خب نمک که ارزونه هم بعدش بده هم قبلش وایی خداکنه😍😍مرسیبرام دعا کن لطفا دختر مغرور خاص💜
گل_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 814 نذر نمک کلا خیلی حاجت میده نماز رو چجوری خوندی؟؟ شاید تعبیرش حاجت روایی باشه نمک نذر کن دو رکعت مثل نماز صبح رکعت اول بعد حمد ایتالکرسی رکعت دوم بعد حمد سوره قدر بعد نماز ده بار بگو یا الله ده بار یا محمد و به همین ترتیب ده بار هر کدوم از ۱۴ معصوم و صدا کن دختر مغرور خاص💜