2777
2789
عنوان

استفاده از طلای مادر شوهر

2341 بازدید | 21 پست

بچه ها من مادر همسرم خیلی سال قبل به رحمت خدا رفتند. پدر همسرم سرویس طلای عروسی ایشون رو که جواهر نفیسی هم هست به نیت عروسشون کنار گذاشتند و متوجه شدم که برای سر عقد می خوان به من هدیه بدن. به نظر شما دیدن اون طلا که برای همسرم و پدرش یادآور عزیز از دست رفته شون هست وقتی که من استفاده کنم چه حسی رو تداعی می کنه؟ تصور اینکه براشون حس بدی داشته باشه اصلا برام خوشایند نیست. ضمن اینکه خودم هم خیلی حس خوبی نمی گیرم. میشه اگر خودتون یا کسی رو می شناسید که این مساله رو تجربه کرده راهنمایی کنه. اصلا هم حاضر نیستم عنوان کنم که حاضر به قبول هدیه نیستم چون ممکنه سوبرداشت بشه و همسرم هم خواهری نداره که به عنوان یادگاری از طلای مادر استفاده کنه. واقعا نمی دونم میشه لطفا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر و تشکر کن هم جنبه مالی داره و هم خیلی یادگاری قشنگی یه و هر بار برای مادرش فاتحه بخون . 

مردا مثل ما نیستند که یادآور خاطرات بشی ‌. شوهرت که دوست داره فقط خوشحال میشه و آرامش میگیره.  پدر شوهرت هم اگر زمان زیادی از فوت مادر شوهرت نگذشته بزودی ازدواج میکنه . 

بگیر و تشکر کن هم جنبه مالی داره و هم خیلی یادگاری قشنگی یه و هر بار برای مادرش فاتحه بخون .  ...

نمی دونم واقعا. پدر شوهرم مرد وفاداری نسبت ه همسرش بوده و تقریبا 40 سال پیش همسرش رو از دست داده. در سالهای جوانی ازدواج نکرده تا فرزندش رو بزرگ کنه الان بعید می دونم بخواد مجدد ازدواج کنه( البته نمیشه نظر قطعی داد) برای همین چون عواطفش رو می دونم فکر کردم شاید براش سخت باشه

اتفاقا خوششون میاد که گردن شما ببیننش اگر ناراحت میشدن هیچوقت نگهش نمیداشتن و به شما هدیه نمیدادنش… ...

امیدوارم همینطوری باشه که شما می گید. گاهی آدم در موقعیتی قرار می گیره که نمی دونه باید چکار کنه

نمی دونم واقعا. پدر شوهرم مرد وفاداری نسبت ه همسرش بوده و تقریبا 40 سال پیش همسرش رو از دست داده. در ...

عزیزم من پدرم فوت شده حال خانواده همسرت رو درک میکنم وبرای همین میگم بگیر و تشکر کن و فاتحه بخون هر بار . 

و البته قدرشونو بدون که همچین هدیه ای بهت میدن . 

الانم دل چرکین نباش اصلااااااااااااااا. 

وقتی 40 سال یه جواهر نفیس رو نگه داری به نیت هدیه دادن یعنی با رضایت قلبی این کار رو می کنه. نامزدتون به احتمال زیاد با دیدنش یاد مادرش میفته و این اجتناب ناپذیر هست. قبول نکردنش هم بی احترامی بزرگی محسوب میشه. پس بهتره قبول کنید و هر بار که خواستید استفاده کنید از مادر مرحوم همسرتون یاد کنید و براش فاتحه بخونید. اینطوری خوشحالشون می کنید

عزیزم من پدرم فوت شده حال خانواده همسرت رو درک میکنم وبرای همین میگم بگیر و تشکر کن و فاتحه بخون هر ...

خدا پدرتون رو رحمت کنه. من خودم هم عزیز از دست داده هستم و می دونم که یادگاری چقدر برای آدم ارزش داره. راستش اصلا دلچرکین نیستم. فقط خیلی دلم می گیره از اینکه از چیزی استفاده می کنم که صاحبش حتما موقع خریدش کلی ذوق داشته و دوست داشته مثلا عروسی پسرش استفاده کنه و خیلی زود و جوان از دنیا رفته. این برام اذیت کننده هست. ولی حتما ازشون تشکر می کنم. پدر نامزدم یه جورایی برام سمبل وفاداری هست و روی جواب دادن به پسرش هم تاثیر گذار بود برام. 

ممنون از راهنمایی تون

خواهش می کنم. اما واقعا پدر شوهرت 40 سال و از جوونی بدون همسر زندگی کرده؟ پس واقعا سمبل وفاداری هست به عنوان یه مرد اونم از نوع ایرانی؟ اگر دوست داشتی میشه کمی بیشتر درباره ش توضیح بدی؟ برام جالب شد. شغلش تحصیلاتش و خانواده ش؟ البته اگر دوست داشتی. می دونم سوالم خیلی درست نیست اما جلوی فضولیم رو نتونستم بگیرم  اینجا طرف تا چهلم زنش در نیومده یکی رو میگیره بخصوص اگر بهونه بچه کوچیک داشته باشه