2777
2789
عنوان

بچه ها این جنینه سقط شده؟😭عکس داره باردارا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2566 بازدید | 107 پست
عزیزم لازم نیست کاری بکنی که..ببین یه لخته تقریبا بزرگ که یه تیکه سفید مثل چربی بهش وصله باید دفع بش ...

دوتا زیر زبونی و دوتا واژن هم زمان بعد چهار ساعت یکی زیر زبونی بعد یه ساعت دوباره یکی زیر زبونی.این عکس که گذاشتم پایینش سفید داشت دیگه دقت کنی مشخصه 

من میترسم الان کم بشه و قطع بشه هیچ اتفاقی نیفته دردم زیاد دارم ضعف کردم تهوع دارم

نترس هم خونریزی داری هم درد امروز کامل دفع میشه دیگه.. زعفرون غلیظ دم کن چند بار بخور مواظب باش فشارد نیفته

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میترسم الان کم بشه و قطع بشه هیچ اتفاقی نیفته دردم زیاد دارم ضعف کردم تهوع دارم

نه با این علائم هنوز ادامه داره عزیزم منم بینش خونریزیم کم و زیاد میشد تا کامل دفع شد وقتی دفع کنی کامل دردات و تهوعت از بین میره

کاملا میفهمم حال الانتو

من زمینو چنگ میزدم از درد از تهوع داشتم میمردم

شابد تا یک ساعت دیگه کامل دفع کنی

بعدش حدود ۱۰روز خونریزی داری که هی کم و زیاد میشه وقتی تموم شد برو دکتر برای سونو که بقایا نباشه

من تو مدت خونریزیم خیلی دمنوش های گیاهی خوردم که بقایا نمونه و خداروشکر هیچی هم نمونده بود کامل پاک شده بود

نه با این علائم هنوز ادامه داره عزیزم منم بینش خونریزیم کم و زیاد میشد تا کامل دفع شد وقتی دفع کنی ک ...

ممنون عزیزم واقعا دلگرمی دادی بهم تو این شرایط ادم نیاز داره یکی حالشو درک کنه ایشالله هرچی میخوای خدا بت بده

ممنون عزیزم واقعا دلگرمی دادی بهم تو این شرایط ادم نیاز داره یکی حالشو درک کنه ایشالله هرچی میخوای خ ...

خواهش میکنم عزیزم ممنون از دعای خیرت انشالله خیلی زود دردات تموم میشه

قوی باش و بعدش خیلییی به خودت برس چون تا یه مدت ضعیف میشی سعی کن هر وقت بی حالی سرم بزنی

انشالله زود میگذرونی 🤲🏻

دوتا زیر زبونی و دوتا واژن هم زمان بعد چهار ساعت یکی زیر زبونی بعد یه ساعت دوباره یکی زیر زبونی.این ...

نه اینطوری نه.. به لخته وصله سفید مایل به زرده...نترس امروز تموم میشه بپر بپر نکن بیشتر راه برو پیاده روی بهتر از طناب ایناس.بینشم زعفرون غلیظ بخور.ببین نترس من سقط که کردم خیلی لخته اومد و خونریزی هم داشتم بعد تموم شد منم فکر کردم کامل دفع شده.بعد پریودم عقب افتاد رفتم سونو گفت کیست داری رفتم دکتر زنان برام دارو نوشت مصرف کردم پریود شدم بعد یکماه به زور.وحشتناک لخته میومد انگار تازه سقط کردم نگو بقایا مونده بوده و کامل دفع نشده بوده.میخام بگم اگه کامل هم دفع نشه با پریود های دفعه بعدی خودش دفع میشه

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀
چقد طول کشید گلم من از چهار صب استفاده کردم از پنج درد دارم از شیش خونریزی

من سایتوک زدم دقیق 2ماه 6روز بودم از 8شب ناله زدم تا 8صبح ک دفع شد دردم وایساد مردم زنده شدم ن این لخته اولته جنین خودش کاملا معلوم شکلش

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌