2777
2789
عنوان

مینی واش

18313 بازدید | 70 پست

سلام از مینی واش میشه برای لباس آدم بزرگا هم استفاده کرد یا فقط مخصوص لباس بچه هاست؟ من یک نفرم و دوست دارم بتونم لباسام هرچقدر کمم هستن بریزم توی ماشین لباس شویی، بنظرتون مینی واش بدردم میخوره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چه خوب🤗 مینی واشتون خشک کن هم داره؟

نه خشک کن نداره ولی خشک کن دارشم هست 

اره خیلی خوبه هردفعه بخاطر دوسه تا تیکه لباس نمیشه ماشین لباسشویی ۸.۹کیلویی روشن کنی

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
نه خشک کن نداره ولی خشک کن دارشم هست  اره خیلی خوبه هردفعه بخاطر دوسه تا تیکه لباس نمیشه ماشین ...

ببخشید یه سوال دیگه؟ مینی واش ها همه یه سایزن یا شبیه اتوماتیک کوچیک و بزرگ دارن؟

ببخشید یه سوال دیگه؟ مینی واش ها همه یه سایزن یا شبیه اتوماتیک کوچیک و بزرگ دارن؟

من مارک فریدولین دارم سه و نیم کیلویی چهار سال و نیمه دارم استفاده میکنم 

اون‌موقع همین بهترین‌مارک بود راضیم هست

تمام اتوماتیکه

دو هفته باید صبر کنم تا برای یه لباسشویی ۵ کیلویی لباس جمع بشه🫤

شاید شاغل نیستی درسته؟ 

چون شاغل باشی دو سه هفته خیلیه برای لباس جمع شدن

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

من دارم. اتفاقا از لباسشویی اتومات بهتر تمیز میکنه

مال من ۱و نیم کیلوییه. کوچیکه. به نظرم ۲و نیم یا ۳ کیلویی باشه خوبه

فقط اگه گرفتی یبار روی ۳دقیقه بذار تا پودر یا مایع حل شه و لباس خیس بخوره. بعد نیم ساعت شستشو اصلی رو بزن

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

عزیزم.
من یه کمی وسواس دارم. لباس هام رو توی لباسشویی تمام اتوماتیک نمی ریزم.
من فقط و فقط با مینی واش میشورم.
چون بشددددددددت تمیز میشوره.
همه لکه ها رو پاک میکنه.
خیلی تمیز.
خشک کن نداره.
ولی من راضی ام.
غیر از لباس های خودم، لباس های سفید تمام اعضای خانواده را با سفید کننده توش میریزم.
دستمال های آشپزخونه رو با ضدعفونی کننده توش میریزم.
و کلا هر روز تقریبا روشن میشه.
آها لباس زیرهای خودم و بچه ها رو هم باهاش میشورم.

من دارم. اتفاقا از لباسشویی اتومات بهتر تمیز میکنه مال من ۱و نیم کیلوییه. کوچیکه. به نظرم ۲و نیم یا ...

آره. افرین.
منم وقتی روشن می کنم شوینده هارو می ریزم. یک دقیقه میچرخه. شوینده حل میشه توی آب. بعد لباس ها رو می ریزم توش.