2777
2789
عنوان

خانمای 82 کیان تو نی نی سایت

122 بازدید | 15 پست

خانما من متولد هشتادو دو هستم و سه سالوتموم کردم که اومدم خونه زندگیمون یه هشت ماهم نامزد موندم بعدم مت امسال یه سقط تو چهارده هفته داشتم و الان شوهرم میگه عید دوباره بچه دار بشیم وای من میترسم و میگم زوده آخه تجربه خیلی تلخی بود به نظرتون چجوری قانعش کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و من که همسن توام و وقتی تاپیکت خوندم دیدم چقد بچه ام دربرابر تو 😂😑 متولو کدوم ماهی

متولد اردیبهشتم دیگه آلجی قسمتمون این بود زود ازدواج کنیم شما هنوز مجردین؟

خودمم نظرم همینه ولی گوش شوهر شنوا نیس 

بعد همین شوهر بچه بدنیا اومد بالشوبر میداره میره اتاق دیگه می خوابه تو می مونی و بیخوابی و سردرد ونق بچه تازه ازت طلبکارم میشه تو برام کم میزاری و بچه اومده به فکر من نیستی

ب نظر خودت درست میخوندی بهتر بود یا الان ک ازدواج کردی ؟خ دوس دارم ی روز جای یکی ک همسن خودم و متاهل ...

گلم من خیلی از زندیگیم راضیم و خدارو شکر مرد زندگیمم عالیه از هر لحاظی نمیدونم دست بزن و حرف زور و شکاکی و خیانت تو زندگی ما نیس منتها من با اینکه زود ازدواج کردم درسمم از راه دور ادامه دادم و الان دارم خیاطی آموزش میبینم

بعد همین شوهر بچه بدنیا اومد بالشوبر میداره میره اتاق دیگه می خوابه تو می مونی و بیخوابی و سردرد ونق ...

😅😅😅😅 حرفتو قبول میکنم با این شوهرم میگه خودم نگهش میدارم و به تو نمیدم آخه شوهرم دویوونه بچس ولی به مردا هم اعتباری نیس