سلام عزیزای دلم اونقدررر تاپیک زده بودم از حال بد دلم و وضعیت و شرایط وحشتناکم که خجالت مسکشیدم.اخرین تاپیکم گفته بودم اکه جرات داشتم خودمو خلاص میکنم اما در عین ناباوری شنبه واسه واحدمون مشتری اومد فردخته شد و تمام قرض ها مونو میتونیم بدیماشین بگیریم از شرمندگی بچه ها در اوموم.خیلی هاتون دعام کرده بودین و گفته بودین بعد لز سختی راحتیه .از همتون ممنونم الان دو روزه انگار تازه متولد شدم هیچ وقت تو این ۳۷ سال زندگی حالم به این خوبی نبوده.از خدا میخوام همهههههه تون حال دلتون خوب بشه خدا گره از کارتون باز کنه.واسه همتون دعا میکنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خداروشکر عزیزم.خدارو شکر.ایشالا همیشه لبت خندون و دلت اروم باشه🤍🤍🤍
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏