2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا تصمیمی براش ندارم 

اما گذاشتم برا وقتی که خونه خریدیم برا خونه لوازم دکوری بخرم که چن ساله مونده تو دلم 

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱

من پس انداز میکنم شوهرم کم میاره میگه کارتتو میدی منم میدم بهش یا میرم بیرون بچی بخوایم بدونم شوهرم نداره این ماه میخریم پس اندازم ماهانس بیشتر 

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند
فعلا تصمیمی براش ندارم  اما گذاشتم برا وقتی که خونه خریدیم برا خونه لوازم دکوری بخرم که چن سال ...

مگه قرار نیست مخفی باشه.فک میکنید شوهر بفهمه ناراحت میشه؟

داشتم ریسک کردم ماشین گرفتم  فعلا پنجاه دیگ دارم 

مخفی نیست همسرم می‌دونه دلیلی نداره مخفی کنیم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.