2777
2789
عنوان

مشکل اقتصادی و راه حلش

509 بازدید | 18 پست

سلام شوهرم ماهی دوتمن براخودم بهم خرجی میده و من هرماه بیشترازینکه براخودم خرج کنم برا بچه ها خرج میکنم اصلا پولی برام نمیمونه رفتم ازداداشم ی کمک خواستم صدتومن برام ی وام جور کرد که قسطش دوتمنه منم دادم شمش خریدم فعلا الان شوهرم میگه دست بهش نزن من ماهی یتومن بهت میدم الان چکارکنم منکه دوتمن کمم بود الان با یتومن چطوراموراتموبچرخونم ازطرفی توذهنمه طلاهامم بفروشم بدم داداشم برام ماشین خریدفروش کنه شوهرم میگه اگه این کارو کنی فقط دوتمن قسطتومیدم هیچ کمکی بهت نمیکنم ضررهم کردی پای خودت چکارکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما میخوای خریدو فروش ماشین کنی که همسرت نباید جور قسطا رو‌بکشه....اول جیبتو ببین بعد دنبال راه حل باش...

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بنظرم ادم وقتی پولش اضافه میاد باید سرمایه گذاری کنه نه اینکه خودشو تو مضیقه و فشار بندازه واسه سرمایه گذاری بلند مدت اینجوری روزایی که میتونستی با پولا خوش بگذرونی رو از دست میدی واسه آینده نامعلوم که آیا بیاد آیا نیاد.