2777
2789
عنوان

با اینکه تازه عروسم ولی دیگه انگیزه ادامه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 20 پست

ببین یه ذره مهارتهای زندگی زناشویی باید یاد بگیریم  منم بابام به مامانم همینو گفت  گفت نباید به من فشار بیاری باید به قول شوهرت یه جوری ازش درخواست کنی که شخصیتش خورد نشه یا فکر نکنه میخوای به زور یا با توپ پر ازش پول بگیری مردا از روداری کردن بدشون میاد ببین چه طوری باید مطرح کنی که شوهرت راحت باهات بیاد یا بهت پول بده إن شاءالله یکم مهارت یاد بگیریم زندگیمون شیرین تر میشه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

همینجورین دیگه باید قلقشو به دست بیاری وگرنه با عصبانیت و دعوا که چیزی درس نمیشه

من خودم هرچی بگم شوهرم یه چیز میگه که فقط حرف من نشه چن روز پیش میگم میوه نداریم یکی میاد خونه زشته میگه نه کسی نمیاد بیاد هم زشت نیس و این حرفا بعد دیدم نشیته به برادرش میگه از فلانی میوه بخر برا ما خونمون یکی بیاد میوه نداریم زشته ولی اون لحظه با من لجبازی میکرد منم اگه باهاش لجبازی میکردم نمیخرید ولی من بیخیال شدم خودش خرید زیاد بحث نکن سعی کن با زبون خوش حرف بزنی 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوتون بی تجربه اید کم کم راه میفتید فقط تو. این بحث ها هیچ وقت حرف از جدایی نزن و غرور و شخصیتش رو زیر سوال نبر 

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 

منم با همسرم خیلی بحثم شده ولی اون تابحال نگفته پشیمونم.من ولی خیلی شده گفتم عجب غلطی کردم شوهر کردم.زندگی خوش و آرومم داشتما

اون میپرسه الان پشیمونی؟؟؟من اغلب سکوت میکردم ولی یبار ک بحثمون شدید بود گفتم آررره خیلی پشیمونم خاک تو سرم کنن.اما بعد ک آشتی کردیم پشیمون بودم ک چرا گفتم آره چون تو چشماش دیدم غمگین شد بجای عصبانیت

اینارو گفتم ک بدونی درک میکنم چقد دلت شکسته وقتی اون حرف زشت زد.

ولی مرد خسیس خیلی سخته.باهم صحبت کنید چقد حقوق داره چقدش میمونه تو جیبش و ماهیانه  برات خرجی تعیین کنه.خریدای خونه هم باهم برید فروشگاه کنید بیاید و اون پول مال تو باشه.حقوق و اقساطتون کسر کن ببین چقد میمونه.باید خرجی بده بهت

اول زندگی خیلی پیش میاد ازین چیزا چون شناخت کافی نیس، یه مدت سعی کن خصوصیات همسرتو بشناسی بعد سعی کن خودتو تطبیق بدی، نمیتونی کاری کنی که اون کامل بشه چیزیکه تو میخای، اما میتونی خودتو وفق بدی، در سرتاسر زندگی ازین بحثا هس بالاخره دو تا آدم متفاوت هستید اما بعد از شناخت و کنار اومدن قطعا شرایط بهتر میشه