2777
2789

بچه ها من این حرفا رو واقعا نمیتونم ب کسی بزنم😞

دیروز ب شوهرم گفتم بریم لباس خرید کنم گفت باشه ولی هر وقت بهش میگم امروز فردا میکنه  و بعدش یا میخره یا انقد نمیاد ک خودم میرم میخرم

دیروزم  خودش رفت بیرون اصلا نگفت تو با کی بودی

منم عصبانی شدم داشت میرفت گفتم نمیخوای برام خرید کنی بگو از هر قبرستونی ک شده پول گیرمیارم میخرم گفت گیر بیار و

بی اهمیت رفت

منم لج کردم زنگ زدم بهش گفتم دارم میرم بیرون 

گفت حق نداری بری

منم گفتم میرم ولی خب نرفتم

اومده خونه میگه من گ.و.ه خوردم زن گرفتم(ببخشید)

اشتباه کردم پشیمون شدم من با زنی ازدواج کردم ک منو نمیفهمه(حالا پولم داره ها ولی فقط واسه اینکه حرف من نشه میگه ندارم تو درک نمیکنی)

منم گفتم جدا شو انقد ناراحتی خشکش زد

انقد دیشب گریه کردمممممم😑

بعدش اومده میگه چون تو شخصیت منو خورد میکنی بهت ی کاری میگم واسه من ارزش قائل نمیشی اینو گفتم(پشیمون نشده ها با عصبانیت همچنان میگفت اره اشتباه کردم)

من دیشب بعد حرفاش واقعا قلبم درد گرفت

دیگه دلم نمیخواد تو خونش باشم همه انگیزمو واسه ادامه ازم گرفت😔

نباید حرف از جدا شدن میزدی!!!!!

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسیسه؟؟؟

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

توی زندگی مشترک مشکلات زیادی بوجود میاد گلم که این درمقابلش هیچه دلتو بزرگ کن وصبور باش اسم طلاقم دائم نیار برای شوهرت عادیش نکن

لطفالایک نکنید،ممنون

خانم گل خدا زبون‌رو آفریده برای حرف زدن ،نه فریاد زدن و دعوا و عصبانیت..خیلی درست باهاش حرف می‌زدی اونم‌اینجور نمیشد ، عزیز من این زبون‌ لامصب اگه درست ازش استفاده کنی میتونی باهاش یه کوه جا به جا کنی 

یه مبلغ تعیین کنین اول هر ماه بهت بده هر چی دوست داشتی بگیر برا  خودت بعضی مردا ازینکه دم ب دیقه پول بدن بدشون میاد.

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️

اولا سر این چیزا کسی طلاق نمی گیره

دوما لفظ و کلمه طلاق بگیر بگیرم و نیار پیش همسرت

سعی کن مستقل باشی و انتظاراتت وواز همسرت کمتر کنی

منتظر نباشی اون نیازهات و بر طرف کنه

زندگی کنید خواهشا با این مسائل لحظه هاتونو از دست ندید

یکم هر دوتون برا زندگی مشترک نیاز به آموزش دارید

باید برا زندگی جنگید

قلق همسرت دستت بیاد راحت تر با مسائل روبرو می شی عزیزم

به جای این گیر دادنا ، وقتی حال دو نفرتون خوبه بشینید با هم صحبت کنید ،بهش بگو که چه رفتاری ازش رو دوست داری و چی ناراحتت میکنه،مردا درک نمی کنن بعضی چیزا رو ،باید کامل براشون توضیح بدی

از همون اول باید میفهمیدی که اهل خرج کردن نیست... اینجوری وارد همچین ازدواجی نمیشدی که دو طرف نارحت شین بخاطر یه خرید لباس....😑💔😕

بعدشم نباید حرف از جدا شدن میزدی... 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

روش پول گرفتن و خرید کردنت درست نیست

با پنبه باید سر ببری...

خودتو لوس کن براش با زبون خوش

با مردا دستوری حرف بزنی قبول نمیکنن مغزشون وحشی میشه...

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

عزیزم زندگی که الکی نیست که راحت حرف طلاق رو میزنی خودت داری میگی تازه عروس اول راهی هنوز انقد زندگی پیج و خم داره که چندساله دیگه به این موضوع میخندی که چرا این کارو انجام دادم همیشه همسرت چیز کوچیک میخره ازش تشکر کن