2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

420 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها صبح بخیر

من چهار پنج روز به موعدم مونده

بی بی زدم منفی شد

کسی بوده اینطور بوده باشه و موعد مثبت بشه؟

من بیماری خود ایمنی دارم و هرچه زودتر بفهمم باردارم بهتره بخاطر اینک برم دکتر تا دارو بده ک ان شاءالله بچه بمونه

خوشا به حال هر آنکس که مبتلای رضاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=260249306]قشنگم باید حداقل تا روز موعدت صبر کنی منم منتظرم نه روز تا موعدم مونده میدونم چه حسیه ولی سر خودتو ب ...[/QUOTEممنونم عزیزم

میدونی چقدر کار رو سرم ریخته؟

ولی فکر نکردم سخته مخصوصا وقتی از صبح تا شب تو خونه تنها باشی

بذار دوسه روز از موعد بگذره بعد بزن

ایشالا

دو دفعه قبل هم ک سقط شد روز موعد زدم 

ولی الان گفت هرچه زودتر بهتر

ولی بنظرم یکم حساس شدم

ایشالا دو دفعه قبل هم ک سقط شد روز موعد زدم  ولی الان گفت هرچه زودتر بهتر ولی بنظرم یکم حساس ...

ان شاء الله هرچی میخوای همون بشه

منم شهریور سقط شد بچم 

حاملگی اولم بود

باید منم دوباره حامله شدم تحت نظر دکتر باشم. ؟؟

یعنی زودتر باید بیبی بزنم؟؟

حال دلم بعد از سقط بچم خوب نیست...........خدایا شکرت بابت دادنت ،ندادنت و گرفتنت ...

[QUOTE=260249621]ان شاء الله هرچی میخوای همون بشه منم شهریور سقط شد بچم  حاملگی اولم بود باید منم دوباره ح ...[/QUOTEایشالا عزیزم

هم چنین برای شما

من بار اول دو قلو پنج ماهه زایمان زودرس بود

و دومی چهار هفته رفتم دکتر و آزمایش دادم متوجه شد ک اختلال ایمنی دارم بدنم فکر میکنه بچه ویروسه و دفعه میکنه

حالا باید دارو مصرف کنم

حالا اگر از نظر هزینه مشکلی نداری یه چکاپ بشی بد نیست هر چند ک برا بعضی دکترا تا سه سقط طبیعیه ولی دکتر من گفت برو پیش ایمونولوژی تا ببینیم مشکل از اینجاست یا ن

[QUOTE=260249621]ان شاء الله هرچی میخوای همون بشه منم شهریور سقط شد بچم  حاملگی اولم بود باید م ...

مطمئنم ایندفعه بارداری موفقی داری 

بحق ۱۴ معصوم

حال دلم بعد از سقط بچم خوب نیست...........خدایا شکرت بابت دادنت ،ندادنت و گرفتنت ...
چون شرایطت خاصه اگه میتونی هر دو روز بیبی بزن، برا من چن روز قبل پری نشون داد اما در حد توهم بود ولی ...

مممنونم عزیزم

پس میزارم پنج شنبه دوباره تکرار میکنم

مطمئنم ایندفعه بارداری موفقی داری  بحق ۱۴ معصوم

مممنونم

منم برات دعا کردم ک خدا بهت نی نی بده و زیاد بشید🥰

ولی یه پیگیری بکن من تیر ماه شد دو و نیم هزینش کدوم شهری