بچه ها شبا تو اتاقم یه صدایی میاد ، ترسناک نیست نترسید، ببینید تا حالا شده گوشاتون سوت بکشههه ؟؟دقیقاا همون صدا انگار تو اتاقمه و وقتی میشنومش حس میکنم فشار خونمو میبره بالا یعنی سرگیجه میگیرم و سرم سنگین میشه و اصلا جو رو تحمل نمیتونم کنم حس میکنم اگه بمونم از شدت فشار بیهوش میشم اهان انگار فشار هوای اتاق تغییر میکنه نمیدونم چجور تفسیرش کنم عجیبه با خودم خیالاتی میشم که نکنه کسی مثن گوشیمو حک کرده این صدارو میاره یا تو اتاقم شنود باشه یا چمیدونم یکی بام پدرکشتگی داره چیپ گذاشته باشه اگه نمیدونید چیپ چیه سرچش کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه دمای اتاقت تغییر میکنه شک نکن یه موجود ماورایی اذیتت میکنه... سعی کن قوی باشی و پسش بزنی اون موج ...
والا نه اتفاقا نه حس ضعف دارم خداروشکر نه افسردگی الان دیگه یه دوره ای داشتم خیلی شدید درمان کردم خودمو ببین دمای اتاق تغییر نمیکنه انگار فشار هوا تغییذ میکنه