2777
2789
عنوان

اولین علائم بارداری بعد از نزدیکی

15473 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.بین شما کسی هست که خیلی زود علائمی مثل تهوع ، سوزش معده،کمر درد،تیر کشیدن زیر دل رو تجربه کرده باشه و بعد متوجه بشه باردار بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم حتی کسی اگه این حالت هارو داشته باشه هم ربطی به بارداریش نداشته باشه شاید سردی کرده یا مسموم شده یا هر چیزی،تصور من اینه که تا هورمون Hcgتوی خون نباشه بدن نمیتونه بارداری رو تشخیص بده و علائم نشون بده 

سلام من خیلی زود بارداری‌مو فهمیدم حالت پریودی داشتم پنج روز مونده بود ب وقتم ی جا دعوت بودم اش آوردن حالم بد شد واقعا تا از در اومدم بیرون ب سرم زد بیبی چک بزنم و مثبت بود 

ولی اصل علایم بعد ۶هفته اومد اخ اخ چ روزایی بود 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪
سلام من خیلی زود بارداری‌مو فهمیدم حالت پریودی داشتم پنج روز مونده بود ب وقتم ی جا دعوت بودم اش آورد ...

سلام عزیزم

منم خودم حس میکنم علائم بارداریه از طرفی هم زوده

اما سر پسرمم هم دقیقا همین علائم رو داشتم