2777
2789
عنوان

این تاپیکای دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 91 پست
اون که ۲ تا بچه داشت بعد اونم قبول کرد!! خواهرشوهر فوت کرد دید مادرشوهرش بد رفتاری میکنه با بچه!!! ا ...

اره انگار...فقط یه نفر بیاد توصیح بده که چجوری فهمیدین دروغ بوده

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش منم باور نکردم 

یعنی هیچ تاپیک پربازدیدی رو باور نمیکنم منم مثل شما خیلی عضوم اون موقع ها خیلی خوب بود الان همش شده دروغ

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یکی بود میگف حامله شدم تو عقدو نزاشتم کسی بفهمه و تنهایی ام زاییدم ک بعدا فهمیدیم دروغ گفته 

میگف شکم بند میبستم کسی شک نکنه 

یکی ام اون خانومه که داستام رویایی زندگی عاشقانش رو تعریف کرد گیلاس بود اسمش یه همچین چیزی 

بعدا خودشم اعتراف کرد که تخیلی بوده

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹

ساریتا، رستا، این اواخر دنیا همسرم و دلوینت اون کاربره چی بود؟ سیب ترش؟!  کاربر ماکارانی و... 

الان از کجا فهمیدین این یکی هم دروغه؟! بخدا اگه دروغ باشه استاترو بخاطر استرس و دردی که تحمل کردم نمیبخشم و امیدوارم تاوان بده

زهد ریایی،جهل مقدس...
وای جدی اون خانومی که اون بچه رو به فرزندی قبول کرد دروغ بود؟از کجا فهمیدین؟ باورت میشه من اشکم اوم ...

مگه گفت قبول کرده به فرزندی؟؟؟ من فقط تیتر و متن تاپیکش و خوندم. دنبالش نکردم.

ساریتا، رستا، این اواخر دنیا همسرم و دلوینت اون کاربره چی بود؟ سیب ترش؟!  کاربر ماکارانی و...&n ...

وای دلوینت و دنیا همسرم فقط یادمه

چقدر اعصابم خورد شد از دستشون...

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
اره انگار...فقط یه نفر بیاد توصیح بده که چجوری فهمیدین دروغ بوده

ای خدا لعنتش کنه اگه دروغ گفته! من اینقدر خودم حالم بد بود اومدم سایت حال و هوام عوض بشه اون خوندم گریه کردم تا صبح حالم بد بود!

ساریتا، رستا، این اواخر دنیا همسرم و دلوینت اون کاربره چی بود؟ سیب ترش؟!  کاربر ماکارانی و...&n ...

وای اره مخصوصا اون رستا و دنیا همسرم چه چاخان هایی بودن😂😂😂

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹

فاطی دروغ بوده؟؟🙄🤦

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

واقعا دروغ بود کی گفته؟😐😐

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله

فقط اونی که تاپیک زده بود پسرم تصادف کرده و تو کماست و فرداش تاپیک زد که الان دستگاههارو از پسرم جداکردن و...

ینی فقط خدا میدونه من چقدر اشک ریختم واسه اون زنیکه مریض