2777
2789
عنوان

سم تو چایی راه حال

157 بازدید | 8 پست

سلام دوستان خوب هستین 

یکی از دوستام نگران هستن میخوام یه سوالی ازتون بپرسم 

دوستم تعریف می کرد می گفت یکی از دوستام ک اولین بار باهاش آشنا شدم هی اصرار. کرد برم خونشون تنها زندگی می کنه با دوست پسرش رفتم و چایی آوردن 

یه ماه پیش هم سر دوستم شکسته بود و همین خانوم اتفاقی تو  بیرون کمکش کرده بود برده بود بیمارستان بخیه اینا شده بود حالا دوستم میگه شاید نقشه داشته و جواب آزمایش منو  با عکس از سرم را با خودش برد و بعد چند روز منو دعوت کرد خونش میگه آیا داروی هست ک  همون لحظه اثر نکنه بعد یه ماه و یایکسال دیگه اثر کنه می‌ترسه بمیره میگه شاید تو چایی یه چیزی ریخته بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید بکشش

انقدر این روزا وضع خراب شده میگه شاید من تله باشم برای کشور دیگه و ازم کلی فیلم عکس گرفته از سر شکستم میگه منو نکشه یه وقت بگه اره ،،،اینم کشتن 

یعنی توهم میزنه😥😥

بله. ضمنا چرا باید پاشه با یه پسر غریبه بره خونه کسی که نمیشناسه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه خونه اون خانمه رفته ک دوست پسرش هم خونه بوده این تنها رفته 

فرقی نمیکنه کارش اشتباه بوده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.