2777
2789

عملی منظورمه که عینک رو برمیدارن.

اطلاعاتم خیلی کمه 😅 

ولی گفتم شاید به درد کسی خورد🌷

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

قبلنا زیر ۳ را لیزیک نمیکردند الان میشه؟ مثلا من ۱/۵هم دور بین هم استیگماتم

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنا زیر ۳ را لیزیک نمیکردند الان میشه؟ مثلا من ۱/۵هم دور بین هم استیگماتم

اینارو نمیدونم راستش😶

در این حد بلدم که میگن عمل چجوری بود و اینا😂

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

دوستان فقط سوالات پزشکی نپرسید والا منم اونقدر بلد نیستم😅

اینارو نمیدونم راستش😶 در این حد بلدم که میگن عمل چجوری بود و اینا😂

😁😁😁😁😁

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
جدا 

اره . من شیراز پیش دکتر مهریار عمل کردم . روزی که نوبت عمل داشتم پشت در اتاق عمل یه خانوم بود که از چهل سنش بیشتر بود و میخواست عمل کنه بهش گفت نزدیک بینت درست نمیشه با تعهد کتبی خودش عملش کرد 

ببخشید دستم بند شد