2777
2789
عنوان

قانون جذب

110 بازدید | 3 پست

سلام امروز یکی از دوستام که قبلا پک قانون جذب خریده بود گفت که نذر کرده اگه به ارزوش برسه با قیمت خیلیییی کم و مناسب پک قانون حذبشو به بقیه بده🥲🤗 چون خودش نی نی سایت نداشت از من کمک خواست خواستم منم توی این کار خیرش شریک بشم اگه کسی خواست به من بگه که بهش اطلاع بدم🫀🥺

عزیزم قانون جذب کلا به لحاظ شرعی عمل باطلیه

البته خوبیهایی هم داره ولی اصلش با دین مغاریت داره ، چون میگه منشاء همه چیز خواست انسانه ، در حالی که در دین ما خواستن و بعد حرکت انسان بخشی از قضیه ست

و اصلش خواست خداست ، 

توضیحات کاملش خیلی زیاده ، میتونی تو نت سرچ کنی ، ببینی که مغایرت داره با دین

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
عزیزم قانون جذب کلا به لحاظ شرعی عمل باطلیه البته خوبیهایی هم داره ولی اصلش با دین مغاریت داره ، ...

توی قانون جذب هم هرآنچه که آرزو داری و با کمک اراده و تلاش خود آدم و خواستن از خدا و کاینات بدست میاری

من خودم امتحان کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی قانون جذب هم هرآنچه که آرزو داری و با کمک اراده و تلاش خود آدم و خواستن از خدا و کاینات بدست میا ...

نگفتم که جواب نمیده عزیزم ، ریشه این قانون و کتاب راز همون اصلی که داره مغایره با دین

حالا آدم میتونه بخواد یک چیزی رو ، ولی بگه خدایا من از خودت میخوام بهم عطا کنی ، اون دیگه چیز متفاوتیه🌱

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....