2777
2789
عنوان

مادرشوهر پولدار اما خسیس

209 بازدید | 12 پست

بچه ها هدفم از از این تاپیک راهنمایی شماست خواهشا بخونید: مرسی🌹🌸💙

شوهر من همیشه برای خونوادش همه کاری کرده از صبح تا نصف شب خداشاهده که براشون کار میکرده .اما حالا که میخوایم مستقل بشیم با یدونه بچه مادرشوهرم به هر دری زده که نریم همیشه هم من کارای خونشو میکنم خودش دست به سیاه و سفید نمیزنه نهایت یه آشپزی بخور نمیری برای ما میکنه بقیه روز اگه گشنش باشه خوراکی جا داده تو اتاقش میره داخل اتاقش میخوره

یه جارو هم سه ماه یه بار میزنه . خودشون حالا خانواده کم جمعیتی نیستن روزی ده دفعه فقط ظرف جمع میشه بچه منم ۵ ماهشه با بچه کوچیک اون همه کار میکنم هیچ کمکی هم ندارم ما خیلی مظلومیم.اما حالا چون شوهرم خونه نداره حتی با اون ۵۰۰ ملیارد سرمایه ای که دارن حاضر نیستن برای پسرشون خونه بخرن

اما حالا گفتن بهمون که یه خونه داخل یه شهر دیگه هست ما بریم اونجا و از ما میخوان ۲۰۰ ملیون پول اجاره بگیرن و بهمون گفتن همون اول باید کل ۲۰۰ میلیونو بدیم .پیش پول هم قبول نکردن ماهانه هم قبول نکردن بریزیم به حسابشون یکجا از ما پولو خواستن🍃 حتی گفتن کالا هم دو تا فرش میگیرن فقط:/

شوهرمم کارگره بنظر شما باید چه کار کنیم با یدونه بچه؟:/ الانم قطع رابطه ایم بخاطر ادعاهای زیادشون.خیلی خودخواهن🔫😒 کسی راهکاری نداره بده ؟:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

500میلیاردخیلیه 😂😂😂

خب مال پدرشوهرمه دیگه مال جفتشونه در اصل

چون مادرشوهرم زیر گوش شوهرش میخونه که به پسرش کمکی نکنه بعضی وقتا حس میکنم نامادریشه🙄

500میلیارد چنتا صفردارع دخترجان تواهم زدی 500میلیارد داره بعدبه پسرش 200میلیون نمیده  200میلیو ...

قراره نیست دویست ملیون بده فعلا دویست تومن ازمون میخاد اونم یکجا خونشونم که داریم میریم بهترین نقطه شهره بزرگه جای خوبیه وقتی دارم میگم یکجا پولو میخواد دیگه خودت حسابشو بکن دیگه

چرا باید دروغ بگم عاخه وقتی خودم تاپیک میزنم راهنمایی میخوام:/

500میلیاردخیلیه 😂😂😂

حالا چه ۵۰۰ ملیارد چه ۳۰۰ ملیارد 

حدودی گفتم ولی سرمایشون کمتر از ۲۰۰ ملیارد نیست حالا بحث سرمایه نیست

یه خانواده ای که دستشون باز نباشه هم کلی فداکاری میکنن حداقل اجاره خونه اینجوری نمیگیرن از بچشون اینها نهایت بیشرفی رو نسبت به ما انجام دادن دیگه کاراشون معنی دیگه ای نداره