2821
2789
عنوان

خسته شدم از این زندگی

1425 بازدید | 38 پست

امروز برادر وپدرم دعواشون شد برادرم خون جلو چشاشو گرفته بود اگه ما نبودیم پدرمو میکشت دلم خیلی براش سوخت هرچند جای دل سوزی نداره خیلی منو خواهر ومادرمو اذیت کرده ولی بخدا انقد گریه کردم چشاش پف کرده سرم داره میترکه میترسم فردا دوباره دعوا بشه پدرمم پیره نمیتونه از خودش دفاع کنه من ومادرمم انقد میانجی گری کردیم که دیگه خسته شدیم همه چی زیر سر زن اشغالشه نمیدونم چکار کنم بعضی وقتا به خودکشی فکر میکنم دوس ندارم شاهد مرگ پدر به‌دست پسر باشم خیلی احساساتیم هستم صحنه ای که میبینم دیگه هی میخ.ا بشینم گریه کنم ببخشید زیاد شد اینا یه خط ازحرفای دلمم نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا دعواشون میشه صلوات بفرست و فوت کن ...جدی من نتیجه دیدم ...البته ریشه ای باید حل شه،ولی فعلا همین راهکار به ذهنم رسید

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
چرا سرچی دعوا میکنن.. اون که زن گرفته دیگه چکار به پدرت داره 

پدرم به زنش گفته خراب اینم صداشونو ضبط کرده زنشم خندیده هیچی نگفته میگه چی ازش دیدی اونم میگه من نگفتم میگه پس چرا صدات هست

چرا اینو گفته پدرت عزیزم

نمیدونم حتما باهم رابطه ای داشتن بخدا دیگه خسته شدم هرروز اون زن دعا میکنه مادعوا خیلی میترسم برادرمقاتل شه بخدا دارم دیونه میشم

عزیزم سرچی دعواشون میشه اگه تااین حدپدرتون درخطرهست ازبرادرتون شکایت کنید

وقتی میدونم شاید حق با برادرمه چطور شکایت کنم از یه لحاظ بهش حق میدم ولی وقتی پدر خودشو میزنه ازش بدم میاد خدایا خودت کمک کن