2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید همه

120 بازدید | 33 پست

دوستان خواهش میکنم ی نظر بدید کسی رو ندارم من با ی پسری در رابطم که قصد ازدواج داشتم بعد ایشون امروز خودش اومده  میکه تو تلگرام بردنش کانال صیغه یابی که مال همه شهرا هس اینم میکه شهر خودمون زده توش ببینه دارن از این دخترا توش یا نه میگم برای چی زدی میگه فوضولی ببینم همچین چیزایی داره این شهرم یا نه بعدم میگم که چی بشه میگه دلیلی نداشتم الکی بنطر شما الکی بوده یا دنبال اینجور ادما بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بود که نمیومد بهت بگه 

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.