2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید همه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون سیاست نداره یا میخاد حسادت تو رو تحریک کنه 

من اون روز گفتم ی پسری تو دانشگاه افتاده دنبالم اینم میگه منم میگم که هس برای منم اینجوری جواب مبدع من اصلا قصدی نداشتم که اونو بهش گفتم ولی

من اون روز گفتم ی پسری تو دانشگاه افتاده دنبالم اینم میگه منم میگم که هس برای منم اینجوری جواب مبدع ...

خیلی بچه بی سیاسته بیشتر دربارش فکر کن

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

کمتر پسری با کسی که فتحش کرده ازدواج می‌کنه کاش حد و حدود رو رعایت میکردی اگه قصد ازدواج باهاش رو دا ...

نه بابا اومدن خواستگاری و اینا حرفا زدن با خانوادش مبرم بیرون منتطریم مثلا بره سر کار خیر سرش کارش جور شه ۳ سال و نیمه حالا همه میدونن 

ینی اگه فکرش کار میکرد حرفی نمیزد ک تو رو مشکوک کنه یا با اون حرف عذابت بده 

اوه هزار بار گفته این حرفا میاد میگه دختر عموم فلان حرف زد در صورتی که میتونه نگه یا همبن کانال که گفت امشب اصلا میخواد من حرص بخورم مدام بیام گیر بدم بهش بخنده سررهمین کارش امشب شارژرم شکست تو گوشیم میخنده اصلا نمیدونم چرا اینجوری میکنه 

ولی حس میکنم یه تختش کمه که میاد این حرفا میزنه به هرکی میگم میکن کسخله 😐بهم میگه رفتم فلان کانال ا ...

😂😂

خیلی سخت نگیر مثبت فکر کن منظوری نداشته احتمال نود درصد مخصوصا که میگی نیازی هم داشته باشه پایه ای

اوه هزار بار گفته این حرفا میاد میگه دختر عموم فلان حرف زد در صورتی که میتونه نگه یا همبن کانال که گ ...

خب این آدم مشکل داره با خودش کیس مناسبی برای دوستی ام نیس چ برسه ازدواج چجور میخای تحملش کنی دختر خوب

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»