2777
2789

خونم طبقه ۴ بدون آسانسور و ۶۴ متره دلم یه خونه بزرگتر میخواد طبقه پایین یا اساسنور داشته باشه توروخدا برام خیلی دعا کنید چند باره اقدام کردیم عوض کنیم خونه رو جور نمیشه 

این بار مشتری خونمون رو پسندیده ماهم یه خونه دیدیم و پسندیدم ولی املاکی همکاری نمیکنه زودتر بفروشیم خونه رو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون مهربون. ان شالله به آرزوت برسی

قربونت منم دلم میخواد خونمو عوض کنم و واقعا تا امسال آرزوم همین بود ولی الان آرزوم ایمان کامل همسرمه چیزی که داره روز به روز کمتر میشه و من دیگه هیچ خونه بزرگ و سه خوابه ای به چشمم نمیاد....

قربونت منم دلم میخواد خونمو عوض کنم و واقعا تا امسال آرزوم همین بود ولی الان آرزوم ایمان کامل همسرمه ...

چقدر سخت ان شالله خدا کمک کنه به همسرت 

براش دعا کن 

اگه حوصله داری ۴۰ روز سوره نور و یاسین بخون به آب بده بخوره نیتت هم این باشه که نور ایمان برکرده به قلبش تاثیرش فوق‌العاده است خودت می‌بینی

خودت هم بخور 

چقدر سخت ان شالله خدا کمک کنه به همسرت  براش دعا کن  اگه حوصله داری ۴۰ روز سوره نور و یا ...

عزیزم مرسی من اینو به نیت نیک میگیرم چون تا حالا نذاشتم کسی بفهمه چون واقعا مرد خوبیه دوسش دارم ولی خب شیطان هم بیکار نمیمونه

عزیزم مرسی من اینو به نیت نیک میگیرم چون تا حالا نذاشتم کسی بفهمه چون واقعا مرد خوبیه دوسش دارم ولی ...

آره الان زمانه ی بدی شده دیر بجنبی میبینی طرف کلا راهش عوض شده شما کمکش کن خیره ان شالله

دعای همسر برای همسر رو خدا خیلی میپسنده 

هر غذایی هم که میپزی وضو بگیر هر روز نیت نذری کن مثلا ناهارت رو به نیت نذری حضرت زهرا بپز بگو من این غذا رو نذر شما کردم شامت رو به نیت نذری یه معصوم دیگه اینجوری هر روز غذای نذری میخورید خیلی تاثیر داره من امتحان کردم 

برای من هم دعا کن عزیزم 

آن شالله جور میشه عزیزم ولی تا از خونه ای که میخوای بخری مطمین نشدی خونه خودتو نفروش که قیمتها داره می‌ره بالا و خدایی نکرده بیخونه میشی ،خونه خودت چند؟خونه ای که پسندیدی چند ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
آن شالله جور میشه عزیزم ولی تا از خونه ای که میخوای بخری مطمین نشدی خونه خودتو نفروش که قیمتها داره ...

خونه خودم ۱ تومن خونه ای که پسندیدم ۱ و ۸۰ 

باید ۸۰ تومن وام بگیریم 

از اون خونه که میخواییم بخریم مطمینم ولی خونه خودمونو مشتری اومده املاکی چون ما ازش خونه نخریدیم و جای دیگه خونه پسندیدم همکاری نمیکنه

دو دفعه هست خونمونو گذاشتیم برای فروش یا مشتری میاد ماهنوز خونه انتخاب نکردیم یا خونه انتخاب میکنیم و مشتری نمیاد خونه خودمونو بخره و اون خونه ای که میپسندیم فروش میره😞

خونه خودم ۱ تومن خونه ای که پسندیدم ۱ و ۸۰  باید ۸۰ تومن وام بگیریم  از اون خونه که م ...

خونه خودتون رو کمی پایین تر بگید با سر بیاد بخره ، آخه هشتاد اختلاف قیمت کمه واسه خونه بزرگتر و طبقه پایین تر

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
آره الان زمانه ی بدی شده دیر بجنبی میبینی طرف کلا راهش عوض شده شما کمکش کن خیره ان شالله دعای همسر ...

قربونت برم مهربون ان شاالله خدا کمکم کنه بتونم این کارها رو انجام بدم و راه هدایت شوهرمو هموار کنه. الهی خدا پشت و پناهت باشه😍

خونه خودتون رو کمی پایین تر بگید با سر بیاد بخره ، آخه هشتاد اختلاف قیمت کمه واسه خونه بزرگتر و طبقه ...

آره میدونم ولی باید اونجوری بیشتر وام بگیریم من قصدم این بود کلا وام مسکن بگیریم ۳۰۰ تومن بعد طلاهامم بفروشم و یه خونه خیلی بهتر بخریم شوهرم گفت الان وضعش خوب نیست و نمیتونه زیاد قسط بده و یه خونه با قیمت مناسب تر بخریم ۵ سال دیگه دوباره عوضش کنیم