2777
2789

من خیلی داغونم

از اینور استراحت مطلقم بخاطر لکه بینی بارداری

از اونور انفولانزا گرفتم دارم جون میدم با هر سرفه زیر دلم منفجر میشه و لکه بینی زیاد میشه 

دیگه انقد حالم بد بود الان از بیمارستان برگشتم 😩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خستم بخدا انگار یه مرضی چیزی دارم هیچ کسی بهم نزدیک نمیشه هر کاریم میکنم که دوسم داشته باشن بدتر ازم دور میشن آخه چرا اینجور شانس من 

یه روزی میام اینجا مینویسم که به هدفم رسیدم خدایا شکرت 😍
انقدر افسرده شدم بیست پنج روزه پامو از خونه نذاشتم بیرون مگه واسه دکتر رفتن دو بار شده کلافه ام گریه ...

منم بخدا گریه م میاد به حال خودم چرا اینجوریم من 

خستم بخدا انگار یه مرضی چیزی دارم هیچ کسی بهم نزدیک نمیشه هر کاریم میکنم که دوسم داشته باشن بدتر ازم ...

تا وقتی ک خودت عاشق خودت نباشی ب خودت عشق ندی انتظار داری بقیه دوستت داشته باشن؟؟خودتو تحویل بگیر 

واسه خودم مینویسم 

در واقع به هر کی خوبی کردم با بدی جوابمو داد نمیدونم دستم نمک نداره یا چی شایدم مشکل از منه زیادی خوبی میکنم خودم رو بهشون می‌چسبونم هر وقت با کسی حرف میزنم حس میکنم از دستم کلافه شده حتی خواهر خودم،حتی اونم باهام حرف‌ نمیزنه اما دوستاش رو که میبینه میگه میخنده صدای قهقه اش میاد یا وقتی با دختر عمویی دختر خاله ای چیزی حرف‌میزنه اصلا اجازه نمیده اونا حرف بزنن همش میگه میخنده ولی جواب منو به زور میده به زور ها چرا اینجوریه آخه