2777
2789
عنوان

کسی تازگیا از د ی ج ی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست
حیف کاربریمو دوس دارم میترکم    

جدا از این مسائل خیلی اشتباه توی کارش هست

بار ها شده دیدم محصول بی کیفیت داره یا هزار دلیل دیگه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خرید کردم زسید

اهل کجایید

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
جدا از این مسائل خیلی اشتباه توی کارش هست بار ها شده دیدم محصول بی کیفیت داره یا هزار دلیل دیگه&nbs ...

تازگی ها سر مرجوعی هم  خیلی اذیت میکنن اصلا پیک نمیفرستن و بد شده 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
جدا از این مسائل خیلی اشتباه توی کارش هست بار ها شده دیدم محصول بی کیفیت داره یا هزار دلیل دیگه&nbs ...

باید بلدش باشی 

یک کالا رو چند فروشنده داره باید تو نظراتش ببینی کدوم فروشنده بیشترین رضایت رو دادن ،نظرات رو حتما بخونی 

و لوازم ارایشی و بهداشتی حتما تاریخ انقضا شونو دقت کنید 

من مثلا میدونم چه مارک لباسی خوبه از اونا میخرم ،یا فروشنده های خوب رو میشناسم برای خرید از اونا خرید میکنم ،تا الان بالای ده بار خرید داشتم همشونم راضیم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
تازگی ها سر مرجوعی هم  خیلی اذیت میکنن اصلا پیک نمیفرستن و بد شده

من همه چی د ی ج بلدم جز مرجوع کردن 

تا الان پیش نیومده برام ،چه جور مرجوع میکنی 

باید بلدش باشی  یک کالا رو چند فروشنده داره باید تو نظراتش ببینی کدوم فروشنده بیشترین رضایت رو ...

نمیدونم من اصلا ازش خرید نکردم

اینایی که گفتم تجربه ی اطرافیان بوده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من همه چی د ی ج بلدم جز مرجوع کردن  تا الان پیش نیومده برام ،چه جور مرجوع میکنی

قسمت سفارش ها که تحویل شده سه نقطه بالا صفحه رو میزنی زده مرجوع کردن کل کالا و یا بخشی از انها بعد انتخاب میکنی و تو توضیحات علت مرجوعی رو مینویسی بعد ثبت میکنی و زمان مرجوع کردن هم انتخاب میکنی بعد که تایید شد مامور میفرستن ولی این دو سری اخر من سه روز باید پشت سر هم ثبت میزدم تا اخر بیان ببرن 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
قسمت سفارش ها که تحویل شده سه نقطه بالا صفحه رو میزنی زده مرجوع کردن کل کالا و یا بخشی از انها بعد ا ...

اهان دستت دردنکنه ،ذخیره کردم پیامتو

من خیلی خرید کردم همیشه هم راضی بودم مرجوعی ها رو هم بی هیچ مشکلی ازم قبول کردن دیشب خرید کردم ۴ آذ ...

ممنونم