2777
2789
بهش میگن بارداری شیمیایی اسپرم و تخمک با هم برخورد میکنن لقاح اتفاق می‌افته ولی رویان ضعیفه می‌تونه ...

خدا دلتو شاد کنه ک امیدوارم کردی خیلی افسردگی گرفتم حالم خیلی خرابه .ازمایش داد تو مرکز ناباروری منتظرم بیاریمش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا دلتو شاد کنه ک امیدوارم کردی خیلی افسردگی گرفتم حالم خیلی خرابه .ازمایش داد تو مرکز ناباروری منت ...

اینایی که بهت میگم رو مصرف کنه خیلی زود نتیجه می‌بینید ان شاالله 

ترکیب ژل رویال و عسل 

ترکیب سیاهدونه سالم و عسل ناشتا 

ترکیب گرده نخل نر و عسل صبح ها همه رو به اندازه مصرف یک هفته درست کن صبح از هر کدوم یه قاشق بزنه بخوره 

فلفل ساییده نشده رو با آب مثل قرص بخوره 

هر روز معجون درست کن توش اینا رو بریز شیره انگور و خرما و گرده نخل و موز و عسل و دارچین و کنجد و هر چی گرمی داری بریز 

قرص well man بخوره و سه ماه این کار ها رو ادامه بده چون اسپرمی که امروز بیرون میاد سه ماه پیش ایجاد شده 

قبل از اقدام بیضه رو با یخ ماساژ بده بعد با روغن زیتون به شدت روی جهش اثر مثبت داره این آخری رو خییییییلی جدی بگیر خیلی ما یه بار این کار رو کردیم و من درست با همون یک بار اقدام باردار شدم چون ما اون ماه اصلا موقعیت اقدام نداشتیم مطمئنم همین کار بود که اثر خیلی مثبتی داشت 

خدا دلتو شاد کنه ک امیدوارم کردی خیلی افسردگی گرفتم حالم خیلی خرابه .ازمایش داد تو مرکز ناباروری منت ...

افسردگی رو بذار کنار بابا استرس نمی‌ذاره باردار بشی جدی میگم بهت تو باردار میشی شک نکن اصلا 

بارداری شیمیایی نشونه خوبیه برات این یعنی لوله هات بازه 

استرس نداشته باش نه تو نه شوهرت شل کنین قشنگ ، اقدام کنین ولی نه بخاطر بچه ، فقط برای لذتش اقدام کنین 

از حرف دکتر ها هم استرس نگیرید دکتر به من گفته بود وقتتو تلف نکن با این وضع اسپرم طبیعی نمیشه بیا IUI ولی من بی خیال و ریلکس بودم فقط پیگیر درمان بودم شوهرم هم نمیدونست اسپرمش ضعیفه بهش گفته بودم آزمایش واجبه چون الان همه بخاطر سبک زندگی کیفیت اسپرم شون نیاز به تقویت داره میدونستم اگه بدونه بارداری های شیمیایی من به اون مربوطه استرس میگیره همون نمیدونست بهتر بود میخواست قرص بخوره می‌گفت ول من بو میده گنده ست میگفتم فعلا تو زحمت بکش تحمل کن بعدش من باید نه ماه زحمت بکشم اصلا به روش نمی‌آوردم ضعیفی الی بلی ، بی خیالی طی کن سفر برو گردش برو پیک نیک برو ، شبا برید پشت بوم چایی بخورید کلا جو خونه رو شاد نگه دار بیخودی هم استرس نداشته باش به زودی باردار میشی اگر بیخودی استرس نکشی

خب چرا بتام نرف بالا کسی میدونه دلم خیلی گرفته توشهرمون هرچی دست وپازدم دلیلشو نفهمیدم دکتر خوب ندار ...

بارداری شیمیایی داشتی..

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾