2777
2789

اکثرا میگن مشکی 

ولی به من اصلا مشکی نمیاد 

به من بلوند قشنگ تره و همه میگن چقدر ناز شدی تغییر کردی 

ولی مشکی نه 

خودمم مشکی دوس ندارم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب پوست داره واقعا بعضیارو میبینم پوستشون سبزس موهاشونم مشکیه نمیدونم فازشون چیه اصلا بهشون نمیاد خیلی تیره میشن من با موی مشکی سنم پایین میخوره ولی بلوند خیلی بهم میاد پوستمو باز میکنه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اره بعضیا با بلوند واقعا جذابتر میشن. 

دقیقا 

من واقعا مشکی بهم نمیاد ۲۲ سالمه ولی مشکی صورتمو بی روح تر چهره مو یه حالت دیگه نشون میده اصلا بهم نمیاد دور بریامم میگن 

ولی وقتی موهامو رنگ کنم وااایی اونقدر ناز میشم چهره روشن خوشگل تر جذاب تر 

خودمم دیگه از مشکی زده شدم چون خودمم تو آینه میبینم واقعا بهم نمیاد 

ولی خب همیشه نمیشه رنگ کنم بیشتر با مشکی ام یهو میرم رنگ میکنم همه میگن چقدر ناز شدی 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت