2777
2789

من ی هفته ب عمل کارم فقط گریه بود

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم یه دکتر خوب پیدا میکردم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
تهرانی؟ منم دوس دارم عمل کنم فعلا نمیتونن بچه کوچیک دارم

شیراز  زندگی میکنم خب اگه یکی هست که کمکت بچت رو نگه داره عمل کن البته اگه بینی مشکل داره اگه مشکلی نداره اصلا عمل نکن

میشه برام دعا کنید تا هر چه زودتر به کسی که دوسش دارم برسم
شیراز  زندگی میکنم خب اگه یکی هست که کمکت بچت رو نگه داره عمل کن البته اگه بینی مشکل داره اگه م ...

نوکش گرد و افتاده اس تصمیمم صدرصد عمله چون اصلا بهم نمیاد و سنم بره بالا افتاده تر میشه. الان ۱۱ ماهشه میزارم سال دیگه عمل میکنم 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤  yalda1400 سابق 
نوکش گرد و افتاده اس تصمیمم صدرصد عمله چون اصلا بهم نمیاد و سنم بره بالا افتاده تر میشه. الان ۱۱ ماه ...

دماغ منم گوشتی و بزرگه هر جا که میرم بهم میگن برو عمل کن چن بار رفتم کارهاشو انجام دادم ولی وسط راه پشیمون شدم چون خیلی میترسم تا الان که تصمیم رو گرفتم و چهارشنبه نوبت دارم برام خیلی دعا کن

میشه برام دعا کنید تا هر چه زودتر به کسی که دوسش دارم برسم
دماغ منم گوشتی و بزرگه هر جا که میرم بهم میگن برو عمل کن چن بار رفتم کارهاشو انجام دادم ولی وسط راه ...

ترس نداره . همه میگن هیچ دردی نداره. فقط بعدش مراقبت میخاد. ان شاءالله ک خشگل میشی

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤  yalda1400 سابق 
اهل کجا هستی؟

تهرانم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
قبل از عمل یا بعد از عمل ؟ چرا؟

میترسیدم از عمل

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀