2777
2789
عنوان

راز لوبیا پلو😋

313 بازدید | 21 پست

سلام خانومای خونه من هرموقع لوبیا پلو درست میکنم با اینکه برنجشو آبکش میکنم اما بازم یا خمیر میشه یا دونه های برنج ریز میشن چکار کنم که اینجوری نشه؟

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

برنج رو یکم زودتر از وقت معمول بردار، چون مایه لولیاپلو آبکی هست اگر برنجت رو دیر برداری باعث میشه شفته بشه

وقتی هم دم کردی زیرش رو ده دقیقه زیاد کن دم بکشه بعد کمترش کن

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چون هم میزنم تا برنج با سس مخلوط شه اینطوری میشه اره؟

برنجو زنده تر بردار

زیادم قاطی کنی برنجت خورد میشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
یه پیمونه برنج دانه بلند هم بزار  من الان استمبلی درست کردم ۱پیملنه برنج خاطره ۲ پیمانه برنج ا ...

برنجم کلا دونه بلنده اما واسه استامبولی خورد میشه

برنج زنده تر بردار

موادت ابدار نباشه

من مواد لابلای برنج میریزم و خیلی هم نمیزنم

بعد پخت با کفگیر یدست میکنم

دارچین و زعفرونم بریز😋😋😋😋 اوفففف دلم خواست

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
خب پس چطور موادو مخلوط کنم با برنج؟

اگه موادت آبکی نباشه و برنجت زنده تر 

بهتر مخلوط میشه زیاد قاطی کردن نداره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
برنج زنده تر بردار موادت ابدار نباشه من مواد لابلای برنج میریزم و خیلی هم نمیزنم بعد پخت با کفگیر ...

اینطوری که تو توصیف کردی منم دلم خواست🤤🤤

نیازی نیست مخلوط کنی فقط بریز روش، وقت سرو در قابلمه رو باز کن بخار اضافی خارج شد هم بزن 

مرسی عزیزم این دفعه اینطوری امتحان میکنم خدا کنه جواب بده😉