2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد وزن کم کنم ،ولی.....

152 بازدید | 24 پست

خیلی دلم میخواد رژیم بگیرم،چون قبلاً خیلی رژیم سخت میگرفتم وزن کم میکردم الان بدنم استپ کرده هرکاری میکنم وزن کم نمیکنم می‌خوام شیرینی مصنوعی بذارم کنار زیاد استفاده نمیکنم کم غذا نمی‌خورم ولی زیادم نمی‌خورم تیروییدم ندارم ولی بدنم استپ کرده قبلاً بدنسازی میرفتم پیاده روی داشتم ولی الان حدوداً شیش هفت ماهه تنبلی اومده سراغم باشگاهم نمیرم بنظرتون چیکار کنم که استپ و نیم از بین بره 

بتونم باز مثل قبل باشگاه برم مرتب ، قدم چون بلنده اضافه وزنم تو چشم نمیزنه ولی خودم خوشم نمیاد:(بنظرتون چیکار کنم بچه ها 

(۲۱سالمه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با چای سبز و زنجبیل استپ رو شکستم  گاهی هم ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب به سالاد میزنم

چجور مصرف میکردی؟؟ 

من چای سبز بخورم میریزم بهم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چجور مصرف میکردی؟؟  من چای سبز بخورم میریزم بهم

روزی ۲ فنجون بیشتر نباید بخوری .مثل چای دمش میکنم ولی زیر کتری رو خاموش میکنم .انداره دوتا لوبیا هم زنجبیل تازه توش خرد میکنم .گاهی هم چوب دارچین 

اگر بهتون نمیسازه خب نباید بخورید. یا یه فنجون در روز رو امتحان کنید 

کاش میدونستم چیکارش کنم

من دونوع قرص خوردم یکماه و رژیم هیلی سخت کربوهیدرات به حداقل رسوندم قند و شکر کاااااامل حذف کردم 

دو هفته اول حدود ۱کیلو نیم کردم بازم دوباره استپ کردم😂😂😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃