2777
2789
عنوان

کیا به قمر در عقرب اعتقاد دارن ؟

28731 بازدید | 25 پست

میگن معامله توی قمر در عقرب خوب نیس برا چیه دقیقا ؟؟کسی میدونه ؟داداشم میخواد ماشین بخره دو بار قرار گذاشتن هر دو ماشین کنسل شد طرف بهم زد معامله رو گفت نمی فروشم. امشبم ساعت ۹ قمر در عقرب میگن شروع میشه مامانم گیر داده تو تایم قمر در عقرب نباید معامله کنیم صبر کنیم تموم شه بعد دوباره قرار قولنامه بذاریم اگه ماشین پیدا کردیم دوباره .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرشوهرم ایناخیلییی بهش اعتقاددارن.برای ازدواجمون چک میکردن ک تواون تایم نباشه‌.تاقبلش من اصلن نمیدونسم چی هس😐هنوزم نمیدونم قمردرعقرب چیه.چ اتفاقی رخ میدع ک بهش اینو میگنو چرا بعضی کارا خوب نیس

اندکی صبر...🤍🌱

وقتی مامانت خوابه قرار بزار😂

😂داداشم و بابام قراره برن بخرن

من اخه چیزی راجع بهش نمیدونم گفتم ببینم خرافات یا راسته میگن معامله خوب نیس انجام بشه تو قمر در عقرب .مامانم که خیلی اعتقاد داره 

اگه واجبه یه صدقه ای کنار بذار 

من یه بار تو قمر در عقرب معامله کردم واقعا به غلط کردن افتادم.

عقدمم قمر در عقرب بود اون موقع تو باغ نبودم و تا لحظه ی آخر خبر نداشتم. انقدررررر همه ی کارا بهم پیچیده شده بود که اصلا نمیخوام یادم بیاد اون روز رو.

الان دیگه خودم چک‌ میکنم😂

امشب ۸و۴۵ شروع میشه بنظرم

اخه تو تقویمی که من دارم نزدیکترین قمر در عقرب سه و چهار اذره

من تو یه روز قمر در عقرب کلی شکستگی تصادف ریختن واتفاقات بد برام افتاد

صدقه زیاد بده و ایت الکرسی بخون