2777
2789
عنوان

نگه داشتن یا انداختن بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 40 پست
خواهر شوهرم ۲۰سال پیش دوتا سقط کرد بعدم افتاد تو زندگی جاریم الآنم افتاده تو زندگی من هیچیشم نشده

صبر خدا زیاده عزیزم.. همچین خدا بزندش ک نفهمه از کجا خورده.

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
صبر خدا زیاده عزیزم.. همچین خدا بزندش ک نفهمه از کجا خورده.

حامله ام خیلی دلم شکسته با جون و دل شب جمعه گرفتم برای پدرشوهر خدابیامرزم بعد تو جمع برگشته میگه عروس بیارم بشه دشمن جونم حالا من اصلا آزاری ندارم برای این زنیکه ۵۵سالشه پسزشم ۳۵عروس دیگه ایی هم نداره

اً

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم ۶سالش .الان اینقد پشیمونم که چرا دومی رو نیاوردم.

بچهم با حسرت خواهر برادر داره بزرگ میشه.از مدرسه میاد خونه میگه مامان دیدی وقتی مامان دوستهام میان دنبالشون نی نی ها میدون بغل خواهرهاشون😔😔

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
استارتر جان من اصلاً بعد از ازدواج تمایلی به بچه دار شدن نداشتم، بعد از 12 سال بنا به خواست همسرم با ...

چطور میتونی نیاز بچهت نبینی؟؟

من دارم افسرده میشم از حرفهای دخترم😔😔

من هم سرایطشو ندارم.ولی خب مثل اینکه ناخواگاه هم گیرم نمیاد.

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
حامله ام خیلی دلم شکسته با جون و دل شب جمعه گرفتم برای پدرشوهر خدابیامرزم بعد تو جمع برگشته میگه عرو ...

تو بیکاری با شکم حامله شب جمعه ای گرفتی؟ از تو سالم تر کسی دیگع نبود؟ عزیزاش شب جمعه ای بگیرن . تو چکاره ای اخه 

ولش کن بعضیا حالیشون نیس چی میگن 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

عزیزم نگه دار باهم بزرگ میشن وبازی میکنن بهتره ..دوست منم مثل شرایط شماداشت  الان اون دومی ماشالا خیلی زرنگه وباهوش هوای داداش بزرگش رو داره  

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
چطور میتونی نیاز بچهت نبینی؟؟ من دارم افسرده میشم از حرفهای دخترم😔😔 من هم سرایطشو ندارم.ولی خب م ...

چون توانایی خودمو می شناسم.... اگه بنا به خواست بچه ی اولم، یه بچه ی دیگه رو وارد این دنیا کنم برای هردوشون نمیتونم مادر خوبی باشم، پس همین اولی بیشتر متضرر میشه تا منتفع.... 

ببین گلم من پسرم یکسالش بود  فهمیدم دخترم باردارم  همسرم مخالف سقط بود و من پنهانی داشتم ...

عزیزم مرسی از حرفات. خیلی ارامش گرفتم. خدا مادر عزیزت رو رحمت کنه، روحشون شاد باشه

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
عزیزم مرسی از حرفات. خیلی ارامش گرفتم. خدا مادر عزیزت رو رحمت کنه، روحشون شاد باشه

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

چون توانایی خودمو می شناسم.... اگه بنا به خواست بچه ی اولم، یه بچه ی دیگه رو وارد این دنیا کنم برای ...

منم الان این فکرو میکنم که حوصله بچه ندارم و باعث میشه برای هیچکدوم از بچه هام مادر خوبب نباشم

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن

اولا که سقط حرامه عزیزم ، از زمان انعقاد نطفه ،باید تابع نظر خدا باشید نه نظر خودتون ♥️ 

دوما ....قربونت بشم خدا خیلی دوست داشته که دوباره بهت می نی داده، درسته الان سختته ولی وقتی بزرگ شه می فهمی چه لطف بزرگی بوده