من ازدواج دومم هست با ی آقای مجرد که ده سال از خودم بزرگتر هستن ما یک سال پیش محرمیت خوندیم و نامزد کردیم و چندیدن ماه بعد که خونه و کارای خونمون تموم شد مراسم عقد و عروسی گرفتیم با این تفاوت که عقد آریایی گرفتیم و محضری عقد نکردیم،تا امروز که داریم میریم محضر،به نظرتون من باز لباس سفید بپوشم؟یا نیازه همراه با خودمم ببرم خانم؟و اینکه موقع بله گفتن باز چی بگم؟این که بگم به امید فردایی بهتر و آزادی و آرامش بلههههه بده؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بهتره لباست رنگ روشن باشه کالباسی صورتی خیلی روشن گلبهی سفید کرم شیری نه دیگه اون آینده ...
خواهر و برادر که ندارم مامانمم پاش درد میکنه پله زیاد داره بابامم فوت شده از سمت همسرمم میخایم فقط به داداشش بگیم که بعد محضر دوتایی بریم ی جای دنج و با صفا
ممنونم عزیزم ،راستش چاق شدم لباسام اندازم نیست تو اقدامم هستم میگم لباس روشن بگیرم الان میمونه رو دس ...
اوخی عزیزم. ببین من تو کامنت بعدیت خوندم که تقریبا تنها هستید توی محضر. برای همین خیلی سخت نگیر. یه چیزی بپوش که فقط اگر خواستید عکس بندازید قشنگ باشه تو تنت. چون بعدش هم میخواید برید دور دور. برای همین فکر میکنم یه لباسی که دوست داری بپوش (منظورم لباس گرمه) . ولی زیرش میتونی شومیز و شلوار رنگ روشن بپوشی. بعد اونجا توی محضر پالتوت رو دربیار و چادر سفیدت رو سرت کن. بعد از مراسم و چند تا دونه عکس دوباره پالتوت رو بپوش و به سلامتی برید برای خوشگذرونی .
تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز