2777
2789
عنوان

اگ شما بودید

37 بازدید | 15 پست

لطفا بخونید و کمکم کنید سلام خانوما ما برج ۴ یه مغازه زدیم که هزینه رهن اون رو پدرشوهرم داد که یه کاری کرده باشه برای پسرش و شغلی راه انداخته باشه بعد خواهر شوهرم قرار شد بیاد پیش ما تو مغازه و جنسای خودش رو بفروشه بعد من دیگ کم میرم مغازه و اون هر ازگاهی جنس های ماهم میفروشه و ب حسابمون واریز میکنه و اینکه بعد اینکه خواهر شوهرم اومده شوهرم دیگ اصلا مغازه نمیاد و دلش رو خوش کرده به اون که مغازه رو باز میکنه و میبنده و براش میفروشه ...من دوست داشتم شوهرم و خودم بریم و سرگرم بشیم و کار کنیم بعد من هفته قبل رفتم دیدم یکی از جنسا نیست گفتم لابد گم شده و به شوهرم گفتم بعد خواهر شوهرم از اون روز ناراحته و جواب گوشی من رو نمیده و جنس هم پیدا شد حالا از اون روز به شوهرم میگ که چیا فروخته از طرفی هم شوهرم از فاکتور و اینا بی خبره و همه حساب کتابا دست منه حالا بگید من چیکار کنم؟به خواهر شوهرم بگم از مغازه بره ؟ یا برم جنسای خودمون رو بیارم و بیخیال مغازه بشم ؟ شوهرم دلش براش میسوزه و میگ بمونه و من میرم یعنی خواهرشوهرم و شوهرم با هم کار کنن از طرفی هم من دوست ندارم شوهرم با کسی که بهم بی احترامی کرده کار کنه؟ بگید چیکار کنم خودم برم و اصلا باهاش حرف نزنم ؟

دانش آموخته طب سنتی🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو کار باید بحث فامیلی رو بزارید کنار، من و شوهرم همکاریم ولی وقتی سرکاریم دقیقا مثل دوتا همکار برخورد میکنیم احساسات بزارید کنار عقلانی فکر کنید 

اگه به نفعتونه که ایشون برن دیگه ناراحتی و کدورت رو تو کار پیش نیارید

وا 

چرا شما دوتایی نشستین خونه اون بیچاره فقط کار میکنه 

معلومه ک باید یکی از خودتون اونجا باشه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خودت برو بشین مغازه کار کن 

خوب من صبح تا ظهر نمیتونم برم و اون میره 

حالا جنس هایی که میفروشه رو به من نمیگه و با من حرف نمیزنه 

حساب کتابم میریزه بهم و من اصلا حوصله اینو ندارم

دانش آموخته طب سنتی🥰
من باشم خودم میرم خواهر شوهرت خسته میسه وقتی ببینه تو‌هسی دیگه نمیاد فقط خودت برو سوهرت سادس

اون خسته نمیشه چون مغازه نداره و داره جنسای خودش رو هم  میفروشه 

من از این ناراحتم که حالا یه اشتباهی شده چرا بهم زنگ نمیزنه بگه من فلان چیز رو فروختم ؟زنگ میزنه به شوهرم میگ بعد من برم ببینم جنسم نیست دوباره این مشکلا پیش میاد مطمئنن

دانش آموخته طب سنتی🥰
بیچاره داره مغازتونو میچرخونه آدم بده هم شده؟؟

جنس های خودشم میفروشه 

آدم بده نیست من میگم یه چیزی میفروشه به من باید بگه نه به شوهرم چون حساب کتاب دست منه

دانش آموخته طب سنتی🥰
اون خسته نمیشه چون مغازه نداره و داره جنسای خودش رو هم  میفروشه  من از این ناراحتم که حال ...

مطمعن باش اگه کلکی توکارش باشه نمیاددوقتیی ببینه‌تو میری اشتباه کردی خودت نرفتی

زمین گرده 
مطمعن باش اگه کلکی توکارش باشه نمیاددوقتیی ببینه‌تو میری اشتباه کردی خودت نرفتی

الآن برم به نظرت ؟

مطمئنن باهام حرف نمیزنه من باید برم یه کناری بشینم و اون برام کلاس بزاره و حرف نزنه شما بودی بازم میرفتی ؟

دانش آموخته طب سنتی🥰
الآن برم به نظرت ؟ مطمئنن باهام حرف نمیزنه من باید برم یه کناری بشینم و اون برام کلاس بزاره و حرف ن ...

حتما میرفتم چرا ماها همش نریم یا اعصابمون خورد بشه با دیدن بی محلی خاهر شوهر بزار اون با بی محلی تو اعصابش خورد بشه حتما جتما برو اشتباه مشابه من نکن 

زمین گرده 
جنس های خودشم میفروشه  آدم بده نیست من میگم یه چیزی میفروشه به من باید بگه نه به شوهرم چون حسا ...

خوب اینو راحت بگو بش عزیزم.بگو به من زنگ بزن.مشکل ما ادما همین حرف نزدنه😂بعد دیدی گوش نمیکنه و داره لج میکنه اونوقت بگو فلانی جان ما قراره جنس بیشتر بیاریم فضامون کمه.ببخشین دیگه نمیشه اینجا بیاری وسایلاتو.

خب عزیزم وقتی گفتی این نیست خب معلومه هر کی بود فکر میکرد که آره دزد اونه...بزار بنده خدا کارشو بکنه وقتی بهت آزار نمیرسونه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست