2777
2789
سلام فقط دلم میخاد زار زار گریه کنم به حال خودم من هر سال کارامو میکنم امسال به خاطر اینکه دخترمم شیطونه سرکارم باید برم گفتم کارگر میگیرم برا کارام از 26 هم باید برم سرکار صبح وشب از 3هفته پیش برام نوبت زد 25 حالا امروز میگه من اونروز تو دفترم ندیدم برا یکی دیگه نوبت زدم ینی دنیا رو سرم خراب شد من موندمو کلی کار با دوروز وقت😢😢
بهش بگو یکی دیگه برات پیدا کنه بفرسته

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم زن داداشش 6ست ولی تمیز نی مثل خودش من هرکسی دلم نمیاد اینم چون همسایمون همیشه میبره خونه دخترش و راضی بود گفتم البته میدونم چون باهمسایمون لج کرده برا منم نیومد وگرنه همون 3هفته پیش جلو خودم زنگش زد قشنگ برام نوبت زد حالا زد زیرش
کارگر منم قول داده بود امروز گفت وقتم پره 3 فروردین بیام؟!شانسم گرفت کارگر خواهرشوهرم 5 شنبه اش خالی بود.قرار شد اون بیاد.منم آخر ماه 7 هستم.البته خودم آشپزخونه رو تمیز کردم
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄