2777
2789
عنوان

آنفولانزای جدید کمک

40 بازدید | 12 پست

بچه ها من ۱۴ روز پیش واکسن آنفولانزای هلندی زدم بعد از ۵ روز کتف درد شدید گرفتم که از دردش نه می تونستم بخوابم نه تکون بخورم رفتم دکتر نوارقلب گرفت گفت درد عضلانی و گرفتگی است متوکاربامول تزریق کرد ناپروکسن و نوافن و متوکاربامول خوراکی هم داد بخورم خوب که نشدم از فرداش دو تا دستهام طوری ‌

گرفتن که با هیچ مسکن و ماساژ و روغنی خوب نشد بعد درد زد به تمام عضله ها و استخوان هام راه رفتن هم برام سخت شده رفتم دکتر گفت آنفولانزای جدید است همش یا خوابم یا بیدار میشم درد دارم هرچی میخورم گلاب به روتون میارم بالا بینی ام گرفته چشمهام عفونت کرده و سینه ام هم خس خس میکنه سرم همش داغ میشه و عرق میکنه سه بار دکتر رفتم اثر نداشته از زندگی افتادم اگر تجربه دارید لطفا کمکم کنید چکار کنم سرپا بشم چون من تنهام کسی رو هم ندارم ازم مراقبت کنه مرسی دوستای گلم 🌻🙏🏻

دوره داره عزیزم باید بگذره مرتب مایعات بخور. 

چه شانسی احتمالا شما از رو همون واکسن اینجور شدی شاید حساسیت به واکسن هم باشه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

ای وای کاش نمیزدی اثر همون واکسنه هست 

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت و ببند به مایعات و کل گاوزبان

زودتر از بدنت تخلیه شه

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
دوره داره عزیزم باید بگذره مرتب مایعات بخور.  چه شانسی احتمالا شما از رو همون واکسن اینجور شدی ...

نمی دونم میگن بعضی واکسن ها ویروس زنده هستند فکر کنم برای همین گرفتم 

دوره اش چند روزه ؟

امروز نه روزه اما انگار نه انگار 

ای وای کاش نمیزدی اثر همون واکسنه هست 

عزیزم چند ساله میزنم امسال اولین باره این طوری شدم

چون بیماری نقص سیستم ایمنی دارم دکترم تاکید داره باید بزنم هر سال 😢😢😢

عزیزم چند ساله میزنم امسال اولین باره این طوری شدم چون بیماری نقص سیستم ایمنی دارم دکترم تاکید داره ...

انشاالله زودتر خوب بشی عزیزم 

عناب و انجیر بجوشونین باهم چند دقیقه بعد هم ابشو هم خودشونو بخورین .آویشن هم خیلی خوبه 

بخار بابونه بدین لیمو و عسل و زنجبیل تو یه لیوان  اب جوش بریرین درشو بزارین ده دقیقه دم بکشه  خیلی برا تهوع خوبه 

عزیزم چند ساله میزنم امسال اولین باره این طوری شدم چون بیماری نقص سیستم ایمنی دارم دکترم تاکید داره ...

برا همونه طولانی شده مریضی معمولا یه هفته بیشتر نمیشه. مایعات بخور زودتر خوب میشی عزیزم 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)