2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم ماهی چنتا خاسگار داره اونوقت من

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 88 پست

ادم یه دونه داشته باشه همون یه دونه درست حسابی باشه

به خدا منم خیییییلی خواستگار داشتم همیشه هر کجا میرفتم شماره میگرفتن ،خونه داییم نزدیکمون بود بعد زنداییم میگفت ما صدقه سر تو همیشه شیرینی داریم ،اینقدر خواستگار داشتم که شیرینیارو تقسیم میکردم اما تهش چی شد؟چشم بازارو کور کردم

با یکی عقد کردم که خیلی به ظاهر خوب و رویایی و عالی بود اما به سال نکشید توی دوران عقد جدا شدم به خاطر هرز پریدنش

خداروشکر دوباره ازدواج کردم ولی ضربه ای که خوردم هیچوقت فراموشم نشد،دیگه هیچوقت اون ادم سابق نشدم

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید که نه قطعا😐😅😅

۲۹ سالمه.😐ی شوخیم نمیشه کرد اینجا

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
قد و هیکلش چطوریه؟قیافش؟

خوبه درکل.  

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
شاید هنوز دبیرستانیه😂

نه عزیزم  اشتباه کردی🙂

یه دوستی داشتم محال بود بریم جایی و کسی شماره ازش نگیره،یعنی تو اتوبوس تو بازار ،تو حرم ،تو خیابون،ه ...

خوشگل بود؟ 

از چه نظر خوبه؟  یه چندمورد مصداقی بگو🙃🤭

اخلاقش اول خیلی خوبه.  فیسشم خوبه.. ازنظر مالیم میشه گفت  شکر.  

منم انتخابم بد بود خواستگاراي من ادم هاي خيلي سطح بالايي بودن اون شب يكي شون رو تو اخبار نشون داد ي ...

جان من بگو کیه. چ شبکه ای 😐😂

خوشگل بود؟ 

خوشگل بود اما ببین اینکه بگم حور و پری بود نه، اما قدش بلند بود لاغر ،بعد دوتاگونه خیلی زیاد داشت چادری هم بود ،حجاب ک میکرد خیلی تو چشم میومد،اقااا همیشه من و یه دوست دیگه همراه این بودیم ،همیشه نیومده از این شماره میخواستن ،من و اون یکی دوستمم عین منگلا فقط با حسرت نگاه هم میکردیم ،یادش بخیر چقدر میخندیدیم ،اون دوستم هر دفعه می‌گفت من دیگه با این نمیام اعتماد ب نفس ندارم چرا ی خری از ما شماره نمیگیره

اینایی ک زیاد خاستگار دارن همیشه چش بازارو کور میکنن با انتخاباشون

دقیقا خود منم بدون کم و کاست 😐هفته ای دوتا خواستگار داشتم 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

مهم خانوادس و جاهایی که میری خیلی از چهره معمولیا صدتا خواستگار داذن چون آشنا زیاد دارن ممکنه از خوشگلا بهتر شوهر کنن بخاطر اقوام پولدار و باکلاس و خوب

آدم های درست همیشه می مانند...    دلیل باش تا آدمها ایمان بیاورند آدمهای خوب هنوز وجود دارند... 💚

بااجازه ببخشید یه سوال دارم به خاطرش افسردگی گرفتم پسرم 23سالشه از اون موقع که واکسن کرونا زده بدنش خارش پیدا کرده همراه با تنگی نفس همه جور آزمایش داده خدا رو شکر سالمه ولی خارش و تنگی نفس داغی بدن با مورمور شدن بدنش کلافه اش کرده منم افسرده شما خواهشن  راهنمایی کنید چه کار کنم دکتر زیاد بردم خوب نشده