2777
2789

توروخدابه سوالام جواب بدین ..گزارش نزنین🙏ازانتظارخسته شدم فقط چون یجاشنیدم میخوام بدونم علتش چیه تاالان باردارنشدم🥺.

خانم فاصله اقداماتون چندروز چندروز بود؟توی اقداما شماهم ا.ر.ض.ا میشدین؟چون من بعد ا.ر.ض.ا شدن زیردلم حسابی درد میگیره ...

میگن تا یهفته مونده به پریودی وقتی اقدام میکنین به بارداری دیگه نباید اقدام کنین یهفته اخرو درسته؟؟؟چون باعث پریودشدن میشه.

اینا درسته؟از تجربیاتتون بگین ممنونم🙏🙏

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید دو روز قبل و ۵روز بعد تایم تخمک گزاریتون یه شب درمیون اقدام داشته باشین،و بعد از تایم اقدام رابطه محافظت شده چون مایع منی باعث میشه لانه گزینی انحام نشه

خدایا تو بساز 🙂تو بسازی قشنگ تره..

بچه اولم ، هفته ای سه بار بود ولی خب یکسال طول کشید .

اما برای بچه دوم همون ماه اول با کیت تخمکگذاری باردار شدم .

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
از یه منبع معتبر میگم بعد تخمک گذاری حداکثر سه بار رابطه تا پریود بعدی  زیادیش باعث عدم باردار ...

خیلی ممنون عزیزم مرسی🙏من چندماه اخیر مثلا روزقبل از موعد پریودم رابطه داشتم که فرداش سریع پریود میشدم‌..حالا اینماه تصمیم گرفتم یهفته اخر هیچکار نکنم.

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

برای باردار شدن حداقل ۴ روز فاصله بدید بین هر نزدیکیتون ک اسپرم همسرتون قوی تر باشه

ارضا شدن هیچ مشکلی نداره برای باردار شدن نمیدونم چقدر درسته اما من شنیدم ارضا شدن زن رو جنسیت بچه تاثیر داره و بچه پسر میشه

نزدیکای موعدتون هم میتونید نزدیکی داشته باشید

روز تخمک گذاری تو پیدا کن همون  و  حتما نزدیکی داشته باش 

پوزیشن داگی برای بارداری خوبه چون عمیقه

برای اقدام یه شب در میون باید رابطه باشه  این که میگی ارضا میشی دل درد میگیری احتمالا کیست تخم ...

آره رفتم تنبلی دارم که الان خفیفه خداروشکر..کیستم برطرف شده

من اون ماه یک شب رابطه داشتم باردار شدم 🫠🫠🫠 نمیدونم عزیزم 

استرس نداشته باش و بیخیال باش همین رمز موفقیته

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
از یه منبع معتبر میگم بعد تخمک گذاری حداکثر سه بار رابطه تا پریود بعدی  زیادیش باعث عدم باردار ...

من چطور تخمک گذاری بفهمم روز ۲۴ پریود شدم کی برم سونو میخام امپول اچ سی جی بزنم

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹