2777
2789
عنوان

کمک کمک موهام نارنجی شد!!!

18401 بازدید | 16 پست

سلام 

دوستان من خواستم موهام با ۳صفر روشن کنم...نارنجی شده 😢😢حالا از روش چه رنگی بزارم خوب بشه لطفا راهنمایی کنین ممنون 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ دودی بزن بلومد دودی و کمی واریاسیون آبی داخلش بزن خوب ماساژ بده

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤

اگه زیاد اسیبی ندیدع بازم روشن ترش کن ک یه رنگ روشن بذاری ولی اگه خیلی سوخته دیگه مقاومتی ندارع موهات از رنگ های زیتونی و مسی و عسلی تیره تنباکویی یا قهوه ای میتونی استفاده کنی.

عاشق موهای نارنجی ام😍

قسمت جلو موهام دکلره بود (فقط قسمت کوتاه جلوش نه بیشتر ) بعد ریشه اش دو بند انگشت در اومده بود  خیلی افتضاح  هم میگفتم زودتر بلند شه هی من کوتاه کنم   زردیش بره   دیروز برداشتم حنا گرفتم به موهام نمیدونستم دکلرش رنگ میگیره حنارو برداشتم اقا یه قررررررمز خوووووشگل داده به جلوی موهام نگو و نپرس مث رنگای فانتزس انقد خوشگله هاااا   فک کن دکلره موهام  قرمز شده 

میشه لطف کنی برا مادر شدنم یه صلوات بفرستی❤🧡💛
رنگ دودی بزن بلومد دودی و کمی واریاسیون آبی داخلش بزن خوب ماساژ بده

کانلش اینه

از رنگ موی دودی به همراه واریاسیون آبی یکی از راه حل‌ها برای از بین بردن رنگ نارنجی شده موها است. راه حل دیگر برای رفله گیری مو از سایه بد رنگ  باقی مانده، استفاده از رنگ  دودی برای از بین بردن نارنجی مو است، به این صورت که در راهکار دوم می توانید کمی شکلاتی یا بلوند تیره هم به ترکیب رنگی که ساخته‌اید اضافه کنید. 

رنگ موی دودی به دلیل داشتن طیف‌های مختلف رنگی و ایجاد یک سایه شیک ( از بلوند دودی تیره تا بلوند دودی خیلی خیلی روشن) انتخاب بسیار بهتری است تا اینکه موهایتان همچنان نارنجی و زرد باقی بمانند

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
اگه زیاد اسیبی ندیدع بازم روشن ترش کن ک یه رنگ روشن بذاری ولی اگه خیلی سوخته دیگه مقاومتی ندارع موها ...

مسی بذاره که بدتر نارنجی میشه ! دودی رنگ مخالف نارنجی هست اما دوام نداره. برای دوامش طبیعی باید بریزه. همچنین واریاسیون آبی هم ضد نارنجیه. دودی  و یک پنجم دودی طبیعی بریز تو پایه ۶ . یه بند انگشت هم واریاسیون آبی . اکسیدان ۶ درصد 

مسی بذاره که بدتر نارنجی میشه ! دودی رنگ مخالف نارنجی هست اما دوام نداره. برای دوامش طبیعی باید بریز ...

گفتم اگه سلیقشون باشه میتونن از این چند رنگ استفاده کنن چون این رنگ ها رو میشه گذاشت روی نارنجی