2777
2789
عنوان

مادرشوهرع حامله :///

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 65 پست
۳۸ ساله های اطراف ما پس چرا اینقدر؟!!!! ........ اصلا نمیتونم تصور کنم مادرشوهر توی این سن رو

دقیقا من و همه دوستام یا بچه نداریم و نمیخوایم یا تازه یک دونه بچه کوچیک دارن

یک تعدادی هم مجرد 

فکر کنم اینها زیادی احساس پیری هم میکنن

والا واسه ما ۲۱ دیگع ترشیده حساب میشه من نگفتم زود عروس شدم ک تازه اینا میگن تو خیلی بزرگی  

خب طبیعی هست که شما ۲۱ سال به بالا رو... بنمامید چون شما حاصل یه فرهنگ مرتجع و عقب مانده هستی عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمنم۴۱سالشع میگه شاید حامله شم ایندک چیز عجیبی نیس عزیزم کجاش تعجب داره

من تعجب نکردم کسایی ک ۳۷ سالشونه هنو شوهر نکردن یا حامله نشدن انگار خیلب ناراحت شدن خخ

نه من دوم  هرچند چندماه اقدا م کردم نشد  حقیقت فقط بخاطر پسرم دوست دارم وگرنه دیگه اصلا ...

من یکی ناخواسته باردار شدم شوهرم نذاشت نگهش دارم چون خیلی کم خونی شدید دارم و شوهرمم مینوره گفت خدایی نکرده مشکلی براش پیش میاد یکی دوسال تقویت کن بعد با برنامه اقدام کنیم من خیلی ناراحتم اصلا حالم خوب نمیشه بعد از اون سقط😭

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من تعجب نکردم کسایی ک ۳۷ سالشونه هنو شوهر نکردن یا حامله نشدن انگار خیلب ناراحت شدن خخ

ناراحت که نه،بیشتر متعجب

خب عزیزم جز شوهر دیگه چی بدست اوردی؟تحصیلات،شغل،مقام؟

شوهر که همه میکنن،بستگی داره چی تو زندگیت اولویت باشه

همین دیگه پیرن میشن! من ۳۶ سالمه، اونقد سنمو گفتم فک کردن دروغ میگم،میگم سی سالمه.بازم میگن وای اصل ...

دقیقا منم

حتی پارسال برای اسکن ریه رفته بودم، خانمه گفت تو که بچه‌ای! چند سالته؟

گفتم 32

گفت وا بهت میاد 13 سالت باشه که! 😐

فکر کردم اون رد داده اما منشی دکتر هم گفت که فکر کردم زیر 18 سال هستی!

یا مثلا خیلیا از من و خواهرم می‌پرسن کدومتون بزرگترید؟ در حالی که من سیزده چهارده سال ازش بزرگترم! 😐😐

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

خیلی افتخار نکن به شوهر کردنت 

اگه کسی تا سن ۳۷ سالگی ازدواج حتما قسمتش نبوده و خدا اینجوری خواسته . تو داری به خواست خدا میخندی 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

اونا دیگه جز ترشیدگانن :/

اصلا اينطوري نيست

كلا ترشيدگي ديگه معنايي نداره شما زود ازدواج كردي خوبه بهت بگن جزء هول شدگان؟؟؟؟

توي همين جا كلي دختر هست كه بالاي ٣٥هستن و هنوز ازدواج نكردن

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

نه اونا ناراحت نشدن چون ارزش های والاتری تو زندگیشون دارند ولی شما انگار خیلی ازدواجت خوشحالی و فکر نمی‌کنم دغدغه ایی غیر از شوهر کردن و زایمان کردن داشته باشی ببین خانم شوهردار عزیز من به امثال تو حتی نگاه هم نمیکنم چه برسه به بحث امیدوارم خدا جوابت رو بده که به این همه خانم باشخصیت پیج توهین کردی حسابت با خدا