2777
2789
عنوان

بوی دهان دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 4563 بازدید | 30 پست

عزیزم من به دکتر بچه م گفتم گفت بعضی بچه ها مدفوعشون بوی تندی داره حتی بعضی ها دهانسون بود میده گفت تو بچه ها عادیه و چون اینا باکتری بدنشون بالاست البته باکتری بد نه ها .حالا اینو به من گفت دیگه نمیدونم .خیلی لچه ها رو هم دیدم دهانشون بو میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب خالی قرقره کنیم؟

آب نمک گلم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
همیشه یه بطری کوچیک نوشابه یا شیشه شیر چیزی ک درب داره داخل روشویی کنار مسواک ها بزارید و  هر ش ...

آب نمک دوستان فراموش کردم بنویسم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
خدا نکنه عزیزم خودمم خیلی نگرانم دکترا اصلا یا تشخیص نمیدن یا اصلا انگار حوصله بررسی ندارن.اخه من ب ...

نگران نباش عزیزم .خب مریضه .خوب میشه .مخصوصا اینکه تهوع هم داشته نفسش بو گرفته .چند روز دیگه که علائم بیماری برطرف شد بو هم از بین میره 

کمااینکه بچه ها چون طول مری شون کوتاه بوی معده زیاد از دهان و بینی شون استشمام میشه 

اصلا نگران نباش 

بچه س اخه بلد نیست قرقره کنه مسواکم بزور میزنم براش خمیردندونو قورت میده گاهی

یادش بده  اب نمک و قورتم بده هیچ عیبی نداره زیاد شورش نکن چند بار نشونش بدی صدا دربیار بخنده خوششم میاد انجام میده

نگران نباش عزیزم .خب مریضه .خوب میشه .مخصوصا اینکه تهوع هم داشته نفسش بو گرفته .چند روز دیگه که علائ ...

خداکنه که همینجوری باشه و برطرف بشه چون واقعا فکرم درگیر شده

دقیقا خیلی بی حوصله و بی توجهن متاسفانه  با اینکه بیمارستان خصوصی هم بود

انشالا ببر دکتر خوب.  استان کرمان یه شهرستانی هست دکتررگوارش. ریه و اعصاب است کارش خوبه    متاسفانه  میخاد بره آلمان. چون.  زاده کرمان هست ولی می‌ره. آلمان. گفتم اگر کرمانی باشی  اسم شهرستان میگم بری پیشش.  خدای همه ازش راضی هستن 

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃