2777
2789

سلام

۲۸ ساله هستم و سالهاست که موها و پوست سرم بعد از ۲ روز به شدت چرب می شه و اخیرا ریزش مو پیدا کردم. قبلا جوش می زد صورتم که رفتم دکتر فرهود صالحی ولی داروهای خطرناک نوشت که مصرف نکردم و دکتر نرفتم دیگه که بعدا بهبود پیدا کرد.

یه دکتر خوب برای ریزش مو ممنون میشم معرفی کنید که حاذق باشه و حتی الامکان داروهای خطرناک ننویسه و پولکی نباشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من طبق تجربه و بعد از دکترهای زیادی که خودم رفتم شما فقط نیاز به داروی فیناستراید دارید.

من خودم مشکل شما رو داشتم یه بارم یه دکتر بهم همین دارو رو البته مشابهش برای خانم ها داد یه چند هفته مصرف کردم برام نتیجه نداشت ولش کردم بعد فهمیدم نتیجش بعد سه ماه نشون داده میشده من نمیدونستم.

دوباره استفاده کردم الان خدا روشکر ریزش و چربیش درست شده و اون ریخته ها هم دوباره داره در میاد.

بنظر من طبق تجربه و بعد از دکترهای زیادی که خودم رفتم شما فقط نیاز به داروی فیناستراید دارید. من خو ...

ممنون. راستش منم شنیدم درموردش ولی لازم نیست قبلش آزمایش هورمونی داد که ببینن لازمه یا نه؟ چون من ریشم ناقصه نمی دونم ربطی داره یا نه.

ممنون. راستش منم شنیدم درموردش ولی لازم نیست قبلش آزمایش هورمونی داد که ببینن لازمه یا نه؟ چون من ری ...

آره اگه آزمایش هم بدی خوبه ولی برای خود من یه کم گول زننده بود چون یادمه مثلاً اگه نرمال تستسترون ۱۰۰تا۳۰۰باشه مال من ۲۹۰بود و چون تو محدوده نرمال بود دکتر بهش توجهی نمی کرد ولی بدن من با ۱۵۰اوکی می شد و ۲۹۰برای بدن من زیاد بود.

ممنون. راستش منم شنیدم درموردش ولی لازم نیست قبلش آزمایش هورمونی داد که ببینن لازمه یا نه؟ چون من ری ...

بنظر من برو یه دکتر خوب ،مثلا سدیفی که دیگع واقعاً مشهوره و درمورد خوردن فیناستراید باهاش مشورت کن بعد قبلش بده یه دکتر آزمایشات هورمونی برات بنویسع همه رو انجام بده بعد برو.

بعد از دوماه کل جوشات اوکی میشه و بعد ۴ماه تا ۶ماه هم موهات عالی میشه.

دوره درمانش هم دوساله بعدش میتونی کم کم داروت رو کم کنی و دیگه نخوری.

آره اگه آزمایش هم بدی خوبه ولی برای خود من یه کم گول زننده بود چون یادمه مثلاً اگه نرمال تستسترون ۱۰ ...

شما چند بار آزمایش دادی؟

والا سدیفی تو همین سایت درموردش بد گفتن بعضیا. چون معروف هم هست نمی دونم وقت دهیش و مطبش چجوریه آیا دیر وقت میده یا نه. شما کدوم دکترها رو در کل پیشنهاد می دین؟

جوش صورت خوب شده به ندرت می زنه ولی رو کمر هست هنوز.

شما چند بار آزمایش دادی؟ والا سدیفی تو همین سایت درموردش بد گفتن بعضیا. چون معروف هم هست نمی دونم و ...

من خودم تو شیراز دکترای پوست و مو زیادی رفتم ولی این درمان اصلیم رو دکتر زنان انجام داد یعنی این داروها رو داد که هورمون ها رو تنظیم کنه.

آره من منظورم نبود که بری این دکتر برات شامپوهای گرون و بدرد نخور تجویز کنه بخاطر تجربه ی کاریش درمورد فیناستراید باهاش مشورت کن ،من خودم قبلاً این داروها رو شنیده بودم با دکترم مشورت کردم بهم گفت که آره اینم داروی خوبیه میتونی استفاده کنی.....فقط بهت بگم بعد چند ماه نتیجش رو میبینیا.

من یادمه قبلاً هرروز صبح تو روشویی موهامو میشستم الان خوب شده.